E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom'un işi duaya kaldı---

Cimbom'un işi duaya kaldı

Cimbom'un işi duaya kaldı
11 Ekim 2012 - 07:23 borsagundem.com

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Turcan Bolayır, "Dua edelim Fenerbahçe Rum takımıyla olan maçını kazansın" dedi

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılan toplantıda, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'ın uzun süren toplantıyı artık bitireceğini açıklamasının ardından tepki gösterip konuşmak isteyen Bolayır, izin verilmesinin ardından kürsüye geldi.
Divan kurulu toplantısında sadece mali konuların konuşulmasını eleştiren Bolayır, şunları kaydetti: ''Galatasaray'ı bekleyen tehlikeler var. Biz bundan sonra Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde puan alamazsak maalesef Fenerbahçe'nin puanlarına ihtiyacımız olacak. Dua edelim Rum takımıyla olan maçlarını kazansınlar. Ülke puanlarına ihtiyaç var. Yoksa bundan sonra kim şampiyon olursa olsun, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidemeyecek. Bu bizi finansal bakımdan da zayıflatır. Bütün hesaplar Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne göre yapılıyor. Bu gelirden mahrum kalırsanız açık nasıl kapatılacak?'' Sakatlanan Ujfalusi'nin yerine alınan Cris'i de eleştiren Bolayır, ''Koskoca Galatasaray Kulübü'nde Ujfalusi sakatlandı, alelacele Cris diye bir oyuncu alındı. Sonra 'yeterli değil' deniyor. Ne yapacağız, onu da mı kızağa çekeceğiz. Bir sürü oyuncu aldık yolladık. Ordu'ya sattığımız elemanlar bizi yıktı'' diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FBçem benim ....11 Ekim 2012 12:07

    Bir FBçeli olarak bolayırın laflarını lütfen ciddiye alın adam gelecekteki gerçekleri görüyor vede uyarıyor kin ve düşmenlık yapmayın ben bunu her kesime söylüyorum bu kin vede nefreti içimize sokanlara LANET olsun eğer ölmüşlerse mezarlarında rahat yatmasınlar.eskiden türbünlerde karışık otururduk kimse kimseye birşey demezdi nezamanki nefret tohumunu araya soktular işte ozaman olan oldu.