E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom'un parası çıkışmadı---

Cimbom'un parası çıkışmadı

Cimbom'un parası çıkışmadı
12 Ocak 2015 - 07:03 borsagundem.com

Galatasaray, Serdar Aziz transferi için Bursaspor’un kapısını çaldı

Galatasaray Yönetimi, stoper transferini finansal nedenlerden dolayı askıya aldı. Cim-Bom’un son olarak talip olduğu Bursasporlu Serdar Aziz için yeşil-beyazlıların 6 milyon euro istemesi üzerine transferden vazgeçildi. Yabancı kuralıyla ilgili yeni düzenlemeye ramak kala, Bursaspor’un istediği böyle bir para abartılı bulundu.

Yeni uygulamaya 5 ay kala, 24 yaşındaki futbolcunun bonservisi için verilecek bu rakamın doğru olmayacağı konusunda birleşen yönetim, yeni gelecek yönetimi de borç altında bırakmamak adına önemli olduğuna değindi. Ödenecek paraların yeni yönetimi zorda bırakabileceğini ifade eden yöneticiler, bu nedenle dikkatli olmaları gerektiğini dile getirdi.

Alternatifler var

Galatasaray’da Uğur Demirok’tan sonra Bursasporlu Serdar Aziz için de yaşanan olumsuz gelişme sonrası yol haritası da netlik kazandı. Buna göre Afrika Kupası için bir süre takımdan ayrı kalacak olan Chedjou’nun yerine Hakan Balta ve Koray Günter’in değerlendirilmesi kararlaştırıldı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da bu konuda yapıcı bir tavır içinde olduğu, şimdilik transferin rafa kaldırıldığı ifade edildi.

‘Satmayacağımızı söyledim’

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Galatasaray’ın Serdar Aziz için resmi teklif yaptığını doğruladı. Bölükbaşı, “Abdurrahim Albayrak ile görüştük. Teklif yaptılar. Ben de kesinlikle satmayacağımızı söyledim, öyle kaldı” dedi.

Bu sezon Süper Lig’de 12, Ziraat Türkiye Kupası’nda 2 olmak üzere 14 maçta forma giyen Serdar, 1 gol 1 asist yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)