E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaÇin Borsası yüzde 7.6 düştü---

Çin Borsası yüzde 7.6 düştü

Çin Borsası yüzde 7.6 düştü
25 Ağustos 2015 - 10:07 borsagundem.com

Çin'de borsaların sert düşüşleri devam etti ve Shanghai bileşik endeksi önceki üç gün yüzde 15 düşmesinin ardından bugün de yüzde 7.6 geriledi

Son dönemlerde volatilite gösteren Asya borsaları yatırımcıların düşük fiyatlardan hisse alma fırsatını değerlendirmeleriyle bugün üç yılın en düşük seviyelerinden yeniden yükseliş gösterirken, Çin borsaları düşüşe devam etti. Shanghai bileşik endeksi önceki üç gün yüzde 15 düşmesinin ardından bugün de yüzde 7,6 geriledi. Endeks böylece Aralık 2014'ten bu yana en düşük düzeyden kapandı. Japonya dışındaki Asya Pasifik borsalarını izleyen MSCI endeksi yüzde 1.7 yükselirken, Japon Nikkei endeksi de erken saatlerde gerçekleştirdiği yüzde 4.3'lük düşüşün çoğunluğunu sildi. Bir önceki gün yüzde 5 kayıp yaşayan ABD vadeli hisseleri ise Asya işlemlerinde bugün yüzde 2 yükseliş gerçekleştirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • test sürüşü25 Ağustos 2015 10:20

    bu çinliler yalandan yere dünyayı salladı.sanırım test ediyorlar bizde bir kriz olursa dünya bundan ne kadar etkilenecek acaba diye test ediyorlar.