E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇin devlet ajansı: Çin blöf yapmıyor---

Çin devlet ajansı: Çin blöf yapmıyor

Çin devlet ajansı: Çin blöf yapmıyor
21 Mayıs 2019 - 15:39 borsagundem.com

Çin ve ABD arasındaki ticaret görüşmelerine ilişkin, “Saldırgan ve korumacı bir tavır takınan ABD karşısında mücadeleye tam anlamıyla hazırız; Çin blöf yapmıyor” uyarısı yapıldı.

Çin Halk Cumhuriyeti’nin devlet haber ajansı Xinhua’da yayımlanan bir makalede, Çin ve ABD arasındaki ticaret görüşmelerine ilişkin, “Saldırgan ve korumacı bir tavır takınan ABD karşısında mücadeleye tam anlamıyla hazırız; Çin blöf yapmıyor” uyarısı yapıldı.

Makalede, Çin ürünleri ve yatırımcılarına kapıları kapamanın, “katılımcı tarafları” etkileyeceğini ancak aynı zamanda Çin’in küresel bir ekonomik yenilikçiye dönüşme çalışmalarını hızlandıracağı belirtildi.
Çin’in bu mücadelede hasar alacağının ifade edildiği makalede, ABD piyasalarının oynaklığına dikkat çekilerek, ABD’nin daha ciddi sonuçlarla karşı karşıya kalacağına işaret edildi.

Makalede, ABD’nin tek taraflı hamlelerinin sadece Çin’in moralini yükselterek, vatanseverlikle birbirlerine kenetlenecekleri ve tüm mücadelelerden zaferle ayırılacağının belirtildi ve “Çin blöf yapmıyor” denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • JBT 21 Mayıs 2019 23:16

    Kavga etmeyin.....el ele verip çalışın....bu memleket bizim.....bu memleket hepimizin....o yoksa hepimiz yokuz.....vatansız olmak çok zor.....lütfen kavga etmeyin artık.....

  • Sr21 Mayıs 2019 22:30

    Çin yaşasın ABD ürünleri defolsun

  • fafa21 Mayıs 2019 21:44

    Nihat Bey,Mao'yu da Çin'i de zerre kadar sevmem,hep de karşı oldum.Siz beni anlamamışsınız,ben Çin'in ,Amerika denen zalimin,teröristin karşısında duruşunu takdir ettim.Çin, haydutluğun yeter dedi.Ben onu takdir ettim.Ne Amerika,ne Çin ne de Rusya daha güçlü bir Türkiye.Ülkemden başka birine ne hayranım ne de yanındayım.Keşke biz de Çin gibi meydan okuyabilsek,S 400 gelmeden herkeste bir korku başladı,Borsa ,döviz sakinleşemiyor.

  • Nihat21 Mayıs 2019 22:51

    Kusura bakmayın biraz sert oldu!  Ancak biz Türkiye yiz O na buna özenerek değil birlik olarak güçlü oluruz!  Ayrıca Tam da Asya ile Avrupa arasında olduğumuz için her atılan adımda içimizden gayet açık şekilde bize içeriden öncelikle çelme takmaya çalışan da malum muhalif zihniyettir!  Her şeye tu kaka deyip yoz bir şekilde fakirlik edebiyatı yapması kesinlikle inandırıcı olmadığı gibi mütemadiyen tahrik ve gerilim yaratmakla zaten ne olduklarını belli ediyorlar.  Bu durumda bunların milli ve yerli olduklarını söylemeyiz , güvenemeyiz, güvenmemeliyiz.

  • Şeytanın ülkesi ABD21 Mayıs 2019 19:23

    Kahrolsun ABD emperyalizmi

  • fafa21 Mayıs 2019 18:33

    Helal olsun Çin'e.ABD ,bu tavırdan anlar.Keşke Çin'i örnek alsak,tasarruftan başlayarak yeni yatırımlara yönelsek,işsizlere iş bulsak ,ekmeğimizi paylaşsak.Kaç gündür İBB'nin israfını toplanan vergilerin yerinde harcanmadığını, sağa sola dağıtıldığını okuyorum.

  • Nihat21 Mayıs 2019 21:09

    16 saat gıkın çıkmadan çalışmaya, internet kullanmamaya en bariz olanı da Allah a değil Mao ya tapmaya hazır ol!  Amerikanın en kapitalist şirketlerine uşaklık yapmaya da hazır ol!  Ya da abuk subuk konuşma!  haine şükretmeyi iyi yi kötüyü doğruyu yanlışı iyi öğren!

  • Mezarcl21 Mayıs 2019 16:34

    Evet 19 Mayis TC nin ozgurlesmesini istemeyenlerin icerdeki yalakalarinin son cirpinislari.yazik Mustafa kemal in kurdugu bir partinin dustugu haller .Burasi Turk/Musluman ve sonsuza kadarda Turk/Musluman kalacak.ya seve seve ya seve seve Kabul edeceksiniz

  • fafa21 Mayıs 2019 19:01

    CHP,ne yaptı,bu ülkenin ,Türk ve Müslüman olduğunu inkar mı etti ,karşı mı çıktı.Bu yazdıkların boş şeyler,insanlar evlerine nasıl ekmek götürecek,israf nasıl önlenecek onları yaz.Her şey satıldı ,işsizlik arttı,bu nasıl önlenecek buna çare üret.Particiliği bırakın da ne yapacağız ona bakın.Adamı zorla CHP'yi savunmaya itiyorsunuz.