E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaÇin hisse senetleri 5 yılın en düşük seviyesinde---

Çin hisse senetleri 5 yılın en düşük seviyesinde

Çin hisse senetleri 5 yılın en düşük seviyesinde
12 Eylül 2024 - 10:33 borsagundem.com

Çin hisse senetleri Ocak 2019'dan bu yana görülen en düşük seviyeye geriledi

Çin hisse senetleri, yatırımcıların ülke ekonomisindeki toparlanmaya olan inançlarını kaybetmelerinin etkisiyle Ocak 2019'dan bu yana görülen en düşük seviyeye geriledi.

CSI 300 Endeksi günü %0,4 düşüştü. Endeks'te Mayıs ayındaki en yüksek seviyesinin görüymesinden bu yana yaşanan kayıp yaklaşık %14'e çıktı.

DBS Bank kıdemli ekonomisti Nathan Chow, "Dezenflasyonist baskılar, anemik tüketim ve uzun süreli emlak çöküşü gibi zorlukların derinliği ve kökleşmesi artık belirgin hale geldi" dedi.

KGI Asia Ltd. yatırım stratejisi müdürü Kenny Wen, "Her iki başkan adayının da Çin karşıtı olması nedeniyle Çin-ABD ilişkilerinin yanı sıra makro faktörler de yatırım duyarlılığını etkiliyor. Teknik olarak, CSI 300 bu yılın destek seviyesini kırarsa, başka bir satış baskısı olabilir. Endeks 2019'un en düşük seviyesini ya da daha da düşük bir seviyeyi test edebilir." değerlendirmesini yaptı.

Borsa güne alımlarla başladıBorsa güne alımlarla başladı

 

Avrupa borsaları yükselişle açıldıAvrupa borsaları yükselişle açıldı

 

Küresel piyasalarda gözler ECB'deKüresel piyasalarda gözler ECB'de

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gılları şifa saçan yobaz beçet 12 Eylül 2024 14:42

    hemen çinde pozisyon alcam .1 milon pound yatırcam bakim 6 ay sonra ne olcak hisseler.önce bi araştırım hisseleri iyi para vuracam çinde .2 milyon pound da biste yatırcam da hala çöküş devam ediyor.9400 altı fena boş bakalım ne zaman kırcak aşşa yı .gel destek var ayakları bu .fena mallandırıp son darbeyi yıkıcı olanı yapacaklar.bulaşmam abijim .