E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇin, Kanada'ya sert tepki gösterdi---

Çin, Kanada'ya sert tepki gösterdi

Çin, Kanada'ya sert tepki gösterdi
03 Eylül 2024 - 07:10 borsagundem.com

Çin, Kanada'nın Çin menşeili elektrikli araçlarına uygulayacağı %100 gümrük vergisi kararına sert tepki gösterdi. Çin Ticaret Bakanlığı yaşanılan bu durumun şiddetle kınandığını ve ayrımcılık olduğunu belirtti

Çin, Kanada'nın Çin menşeli elektrikli araçlara yüzde 100 oranında gümrük vergisi uygulama kararına sert tepki gösterdi.

Çin Ticaret Bakanlığı sözcüsü yaptığı açıklamada, Kanada'nın Çin menşeli elektrikli araç ithalatından %100 oranında gümrük vergisi alma ve Çin'den ithal çelik ve alüminyuma gümrük vergisi uygulama kararını “şiddetle kınadığını” ve bu ayrımcı uygulamaya kesinlikle karşı çıktığını söyledi.

Çinli firmaların meşru menfaatlerini korumak için gerekli tedbirleri alacaklarını vurgulayan sözcü, ilk olarak Kanada'dan konola ithalaktına anti-damping soruşturması başlatacaklarını duyurdu.

Açıklamada, Kanada'dan bazı kimyasal ürünlerin ithalatın anti damping soruşturması başlatılacağı da belirtildi.

Japonya'dan enerji sübvansiyonlarına 989 milyar yen ödenekJaponya'dan enerji sübvansiyonlarına 989 milyar yen ödenek

 

Galatasaray'da yaprak dökümü! Kerem Aktürkoğlu Benfica yolcusuGalatasaray'da yaprak dökümü! Kerem Aktürkoğlu Benfica yolcusu

 

Galatasaray'ın 100 milyon Euroluk transferi İstanbul'daGalatasaray'ın 100 milyon Euroluk transferi İstanbul'da

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)