E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaÇin verileri doğru değil mi?---

Çin verileri doğru değil mi?

Çin verileri doğru değil mi?
12 Aralık 2014 - 07:17 borsagundem.com

Goldman Sachs CEO’su Lloyd Blankfein, Çin’in resmi ekonomik verilerine güvenip güvenemeyeceğinden emin olmadığını söyledi

Goldman Sachs CEO’su Lloyd Blankfein, Çin’in resmi ekonomik verilerine güvenip güvenemeyeceğinden emin olmadığını söyledi. Goldman Sachs CEO’su Lloyd Blankfein, Çin’in ekonomik verileri manipüle edip etmediğini bilmediğini belirtti.

Blankfein Çin’in hükümet istatistiklerini manipüle etmesi ile ilgili yöneltilen soruya, “Bilmiyorum, nasıl bilebilirim? Verilere manipüle edilmiş olarak bakmıyorum” dedi.

Blankfein’in Dealbook konferansında verdiği röportajda ifadelerini dikkatli kullandığı görüldü. Blankfein Çin’in verilerine inancı ile ilgili soruya, “Rakamlara inanıyor muyum? Rakam olduğuna inanıyorum” şeklinde yanıt verdi.

Blankfein, “Verileri aynı şekilde hesapladıklarından emin değilim. Bizim gibi sofistike ve ölçü odaklı bir şekilde veri topladıklarından emin değilim” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)