E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisCiner'e dava açtı!---

Ciner'e dava açtı!

Ciner'e dava açtı!
23 Şubat 2012 - 14:22 borsagundem.com

Haberturk TV Genel Yayın Yönetmeniyken işten kovulduğunu öğrenen Yiğit Bulut Habertürk'e dava açtı

Başbakan'ın danışmanı olacağı ve Beyaz TV'nin başına geçeceği yönünde ortaya atılan iddiaların ardından Yiğit Bulut'tan sürpriz bir hamle geldi.
NEDEN DAVA AÇTI?
Yiğit Bulut "işe dönüş" davasının gerekçesini twitter üzerinden şöyle izah etti;
*Sevgili dostlar, anlamamakta ısrar edenlere birkez daha çok net anlatayım: yeni kariyer planım çerçevesinde fiilen dönemeyecek olmam, Maddi-Manevi geride bıraktığım haklarımı aramama, hukuki süreçlerin tamamlanmasını talep etmeme engel değildir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • GEÇ OLDU.. AMA ÖZ OLUYOR. SÜPERRRR24 Şubat 2012 13:51

    o kriz evresinde sendikalı işçileri, ci,ner grubu maden ocagındaki haberleri, çalışan asgari ücretlinin perişan halini, vss. görmezden gelirdin.. menfaatilerin için kadrolarını kurup haberler yaptın kafana göre.. şimdi mi geldi akılna HUKUK, ADALET , ÇALIŞANIN HAKLARI, GELECEĞİ, VS.. GİBİ KONULAR ?? İŞ BAŞINA GELMEDEN ANLAMAZDIN ALLAH BİLDİĞİ YAPTI.. ŞİMDİ ARTIK ANLIYORMUSUN HAKKI YENENE, EZİLMİŞ GARİBANLARIN PROBLEMLERİNİ??? GÖRDUN MU HUKUK VE ADELETIN VEDE DEVLET GUVENCESİNİN ÖNE MİNİ ??? HADİ SANA GEÇMİŞ OLSUN....

  • öfff yeter bee24 Şubat 2012 09:47

    öfff yeter ama ..ne laftan ne sözden anlamıyor... ne oldu ibre tersine mi döndu ?? tekelciliğin bitti gitti ... eee nerede o kankaların dostların? kendıne bişeler sandın durdun all ortada.. ne oldugun...

  • fuzuli işgal23 Şubat 2012 16:57

    yani başka bir işe gireceğim ama öncekinden kovulma tazminatı almazsam ikincisinden de kovulursam ondan da alamayacağım anlamına geleceğinden cinere dava açtım demek istiyor.Hakikaten kovulanlara bir para verilmeli en azından kanundaki gibi aldığı maaşın belli bir kısmını.Adamı küt diye kov beş parasız bırak ne yapacak iş de bulamaz ise belki kirada oturuyor,belki sonsuza dek habertürkten maaş alacağını düşünerek borçlandı,o halde tazminat hakkı bana göre.sentez ve analiz filan derken kovulacağını hiç düşünemediğinden versinler şu tazminatını da sitede yer işgal etmesin jöle haberleri.bu haber yerine bir borsa haberi eksik girdi bilgisiz kaldık beyler.

  • erdem23 Şubat 2012 15:45

    Adam gibi adam yiğit bulut...severim kendisini.Lordçulara iyi kafa tuttu.

  • kemal..23 Şubat 2012 15:01

    jöle kralı işten kovulmuş...döne döne bir haller oldu sana...

  • hair jöle23 Şubat 2012 14:36

    döner kapı kaldı sen gittin be yiğit bulut. türk ve dünyanın hatta marsın tek ekonomicisi. jöle sektörünün medarı iftiharısın sen yiğit bulut.

  • tazminatsız kovulmuşsa çok ayıp23 Şubat 2012 14:26

    tazminatsız kovulmuş hakkını arayabilir.şimdi işsiz kaldı belki borçla birşeyler aldıysa yolsuz da kalınca ne yapsın.işten her kovulan tazminat almalı.