E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisCiner'i zor günler mi bekliyor?---

Ciner'i zor günler mi bekliyor?

Ciner'i zor günler mi bekliyor?
18 Ekim 2011 - 11:36 borsagundem.com

Gazeteler manşetlerine taşıdıkları haberlerde imalarda bulundular

Radikal ve Taraf’ın sürmanşetinde yer alan Susurluk’un kilit ismi İbrahim Şahin’in ifadelerinde yer alan “Ünlü bir işadamı”, ünlü bir medya patronu mu?
Ankara Özel Yetkili Cumhuriyet Başvekilliği’nde yürütülen faili meçhul cinayetler soruşturması kapsamında ifade veren eski Özel Harekat Daire Başkanı İbrahim Şahin’in ifadelerine ulaşan Radikal’in haberinde ilginç bir detay vardı.
Şahin’in savcılığa verdiği ifadeyi yayınlayan Radikal’in haberindeki şu ifade dikkat çekiciydi:
“Radikal’in ulaştığı ifadelerde Şahin, illegal bir yapı varsa bunun Mehmet Ağar ve kardeşine sorgulanması gerektiğini de belirterek, Ağar’ın kardeşi ile ünlü bir işadamının o dönem ortak olduğunu ileri sürdü.”
İşte o detay Taraf’ın sürmanşetindeydi.
Taraf, “Susurluk’ta bir işadamı” diyerek Ağar’ın kardeşiyle ilişkili işadamını manşete çekti. 
Taraf’ın haberinde o detay şöyle yer aldı:
“Şahin ifadesinde Mehmet Ağar ile ilgili en net suçlamaları, Kumarhaneler Kralı Ömer Lütfü Topal cinayeti ile ilgili yaptı: ‘Susurluk olayı benim üzerime kalmış ve günah keçisi ilan edilmişimdir. Susurluk olayına katılma sebebim Ömer Lütfü Topal olayında cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan özel harekât polislerini tutanak karşılığında Ankara’ya götürmem sebebiyle olmuştur. Cinayete karışan polislerin alınması için Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Halil Tuğ emretti. Tuğ bana şahısların İçişleri Bakanı olan Ağar tarafından Ankara’ya getirilmesinin istenildiğini söyledi. Ağar beni arayarak ‘İstanbul’da özel timciler gözaltına alınmış, onları sana teslim edecekler. Ankara’ya getirdiğinde ifadelerini al’ dedi. Ankara’ya doğru yola çıktık. Ağar ‘ifadelerini al serbest bırak’ dedi. Şayet böyle bir illegal yapı varsa bunun benden sorulmaması gerekirdi. Bu konuda Ağar’ın ve kardeşleri ile onlarla ilişkili olan ünlü bir işadamının da sorgulanması gerekirdi’ dedi.”
Taraf’ın haberinde o işadamına dair bir ipucu da şöyle verildi:
“Şahin’in ifadesinde sözünü ettiği Mehmet Ağar’ın kardeşi Yunus Ağar’ın adı, Hüseyin Baybaşin ile ilgili uyuşturucu operasyonlarında ve Topal’ın Havaş ihalesinde devre dışı bırakılması ile ilgili iddialarda da geçiyordu.”
Peki o işadamı kim?
Yunus Ağar’la ilişkisi geçmişte çok sık gündeme gelen isim Habertürk’ün patronu Turgay Ciner.
Radikal’in haberinde satır arasında kalan o detay bugün Taraf Gazetesi tarafından sürmanşete taşınarak gündeme getirildi.
Taraf, Ciner’in adını vermedi ama tarif etti.
Medyadan çekileceği konuşulan Ciner'i anlaşılan eski dosyalar açılırsa zor günler bekliyor. 
Medyagundem.net

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 18 Ekim 2011 23:07

    Türkiyede PKK,ve eski mokinistler Amerika ve AB ye olan borçlarını iyi ödüyorlar.Ve çok iyi intikam alıyorlar..Yahudiler gibi herkesi tutuklatacaklar.