E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivÇinli SWM Motor'dan Türkiye'de üretim başvurusu! Yıllık 50 bini aşkın üretimi yapacak---

Çinli SWM Motor'dan Türkiye'de üretim başvurusu! Yıllık 50 bini aşkın üretimi yapacak

Çinli SWM Motor'dan Türkiye'de üretim başvurusu! Yıllık 50 bini aşkın üretimi yapacak
08 Temmuz 2024 - 06:59 borsagundem.com

Çinli Shineray Group bünyesinde faaliyet gösteren İtalyan SWM Motor, Türkiye'de yıllık 50 bini aşkın üretim kapasitesine sahip tesis için başvurularını tamamladı.

SWM Motor, 2023 yılı sonunda Türkiye pazarına giriş yaparak bu pazarı global büyüme stratejisinin merkezlerinden biri olarak belirlediğini açıkladı. Şirket, Türkiye'de üretim yapma planları dahil olmak üzere agresif büyüme stratejilerini devreye soktu.

Şirket, bu kapsamda Türkiye'de üretim yapmak için başvuruda bulundu. ATMO Group, üretim girişimiyle agresif büyümesini yeni bir seviyeye taşıdı.

SWM Motor, G01, G01F, G03F modelleri ile elektrikli hafif ticari X30L EV modeliyle Türk tüketicisine sunuldu ve daha sonra G05 isimli yeni D-SUV modeliyle ürün gamını genişletti.

ATMO Group CEO'su Anton Chernov, Türkiye'de markalarına ilginin yoğun olduğunu ve yıllık 50 binden fazla araç üretim kapasitesine sahip bir tesis üzerinde çalıştıklarını belirtti. Chernov ayrıca, Türkiye'de modern hibrit ve elektrikli araçlar ile ticari araçlar üretmeyi planladıklarını ve devletten sağlanacak destekleri beklediklerini ifade etti.

SWM Türkiye Ticari Direktörü Burak Azmanoğlu ise Türkiye'de markalarına büyük ilgi olduğunu vurgulayarak, yerel üretim seçeneklerini değerlendirdiklerini ve müşteri memnuniyeti odaklı bir bayi ağı oluşturduklarını belirtti. Azmanoğlu, Türkiye'deki operasyonlarını geliştirmeye ve müşterilere kaliteli SUV modellerini uygun fiyatlarla sunmaya devam etmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Savunma ve havacılık şirketleri yatırımcısını sevindirdi

 

Akaryakıtta yeni dönem: 15 milyarlık vergi kaybı önlenecek

 

Togg'dan kritik adım: Dev şirketle sürpriz görüşme

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)