E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇipras: Türkiye’ye karşı çalıştık---

Çipras: Türkiye’ye karşı çalıştık

Çipras: Türkiye’ye karşı çalıştık
20 Mart 2016 - 10:28 borsagundem.com

Yunanistan Başbakanı Çipras, mülteci krizinin çözümü için Türkiye’nin 'veto kaldırılsın' talebinin anlaşmadan nasıl çıkarıldığını anlattı

Türkiye’nin, Avrupa Birliği üyelik müzekerelerindeki 5 başlık için Kıbrıs Rum vetosunun kaldırılması ısrarlarına rağmen, Brüksel’de sağlanan anlaşmada bunun kabul edilmemesinin,Yunanistan’ın “diplomatik bir galibiyeti” olarak yorumlayan Yunanistan Başbakanı Çipras “(Kıbrıs Rum lider) Anastasidis ile yakın işbirliği içinde Türkiye’nin mantıksız taleplerinin görüşme masasından çıkarılması için 10 gün sessiz sedasız çalıştık” dedi. Çipras Türkiye ile AB arasında sağlanan anlaşmayla ve ülkesinin ‘mülteci deposu’na dönüşme tehlikesinden kurtulduğunu söyledi. (Hürriyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yeter21 Mart 2016 09:28

    Evet işte AKP nin Avrupa anlaşmasının gerçek yüzü.. Ülke mülteci kantonuna döndü buda 10 yıl sonra terör ve sosyal bozulma olarak karşımıza çıkar.

  • emekci21 Mart 2016 08:21

    Herkesin bir planı var. ama her planın üstünde Allah var.

  • hasan tosun20 Mart 2016 16:23

    benim saf temmiz ahmedimde zafer kazandığını sanıyordu

  • dc20 Mart 2016 15:40

    cino belli ki sen çocuksun ak partiden önceki hükümetleri incelemeni tavsiye ederim

  • Cüneyt 20 Mart 2016 13:39

    mülteci pisliğinden kuruldunuz bu yolla.bakalım Türkiye ne hale gelecek bu başarısızı ,bilgisiz,beceriksiz yöneticiler sayesinde bundan sonra...