E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıCME açıklaması Bitcoine 1000 dolar kazandırdı---

CME açıklaması Bitcoine 1000 dolar kazandırdı

CME açıklaması Bitcoine 1000 dolar kazandırdı
01 Aralık 2017 - 17:01 borsagundem.com

CME ve CBOE'nin Bitcoin işlemleri yapmasına izin verildiği yönündeki haberler kripto paranın hızla değer kazanmasını sağladı.

Kripto para birimi Bitcoin bugün 9500 dolar seviyelerine kadar geriledikten sonra CME'nin yetkili otoritelerden onay alındığı ve Bitcoin vadeli işlemlerinin 18 Aralık tarihinde başlayacağı yönündeki haberinin ardından 10500 dolar seviyesinin üzerine yükseldi.

Düzenleyici otorite konumundaki Emtia Piyasaları Vadeli İşlemler Komisyonu CFTC tarafından yapılan açıklamada CME ve CBOE'nin bitcoine dayalı finansal sözleşmeler ihracına izin verilen ilk düzenli borsalar olmasına izin verileceği duyuruldu. Bunun ardından CME sözkonusu işlemlerin 18 Aralıkta başlayacağını belirtti.

Bu haberler öncesinde gün içinde 9500 dolara kadar gerilemiş ve sonrasında 10150 dolar seviyesinden işlem görmekte olan bitcoin gelen haberle birlikte 20 dakika içinde 10513 dolara yükseldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)