E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisÇölaşan TRT'den iş istedi ---

Çölaşan TRT'den iş istedi

Çölaşan  TRT'den iş istedi
12 Kasım 2010 - 09:58 borsagundem.com

Gazeteci Emin Çölaşan, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’e bir mektup yazarak, TRT’de program yapmak istedi

Çölaşan ‘’33 yıllık gazeteciyim, Ergun Babahan, Oral Çalışlar gibi liboş gazetecilerden hiçbir eksiğim yok. Haftada 1.500 liraya program yaparım’’ dedi.
Çölaşan TRT’de program yapan ve ’’Yandaş’’ olarak nitelenen gazetecilerle ilgili tartışma sürerken, TRT Genel Müdürüne ‘’Kinayeli’’ bir mektup yazdı. Çölaşan Gazeteport’a, ‘’ TRT’de program yapan yandaş ve liboş tayfası, kendilerine hortumlanan milletin parasını iyi günlerde harcasınlar’’ dedi ve mektubunda da şunları yazdı:
‘’ 33 yıllık gazeteciyim. Çevremdekiler bu işlerden biraz anladığımı, Ergun Babahan, Ekrem Dumanlı, Emre Aköz, Mümtazer Türköne, Fehmi Koru, Derya Sazak,Taha Akyol, Mehmet Barlas, Oral Çalışlar gibi liboş ve yandaş köşe yazarlarından hiçbir eksiğim olmadığını söylerler. Sayın Cumhurbaşkanı, Başbakan, Hayrünnisa ve Emine hanım da beni çok severler. TRT’de kulunuza düzenli bir program ayarlamanızı rica ediyorum. Haftada 1500 lira verseniz iyidir. Olumlu yanıtınızı bekliyor, başarılarınızın devamını diliyorum’’
Sözcü Gazetesi yazarı Necati Doğru da, TRT’de program yapıp ayda toplam 108 bin lira para alan gazetecilere ‘’Emzikliler’’ adını taktı. Doğru, ‘’ Bu ileri demokrat kalemlerin ortak özelliği Başbakan, Cumhurbaşkanı ve tüm bakanları çok başarılı bulup, alkış yazıları yazmalarıdır’’ dedi. (GAZETEPORT

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Moron Moronto30 Kasım 2010 22:15

    Davut,Selami,Ahmet önadlarıyla yorum yapan cahillere...gülüyorum...

  • aysel gök22 Kasım 2010 22:09

    Zekana hayran oldum.Buradaki diğer yorumları dikkate almayınız.Biz her faturada trt payı veriyoruz.Onlar parayı liboşlara savuruyor.Birileride burada onları kolluyor.Ayıp bee.

  • davut hamut17 Kasım 2010 12:00

    sen kim trt de program yapmak kim..bu işlerden anlarmış senin dünyadan haberin yok,seçimlerden sonra kendin itiraf etmedin mi "ben başka bir dünyada yaşıyormuşum" diye..sen kendi necaset çukurunda debelenmeye devam et,hadee başka kapıya...

  • selami kara14 Kasım 2010 12:17

    Bu sivri dilinle çok iş bulursun bekle.Senin yandaşlığını da biliyoruz.

  • cemal mızıkacı12 Kasım 2010 21:47

    olmaz.... sen Atatürk çüsün, türbana karşısın.

  • AHMET ÖZBİR12 Kasım 2010 13:16

    YANDAŞ VE DE YOLDAŞLARA KOŞ !.. TRT artık milletin sesi ve nefesi olacak, orada yandaşlara, yoldaşlara, karıştıranlara, hor görenlere, vatan ve millet sevdalılarına plan yapanlara yer yok, sen doğruca YANDAŞ ve YOLDAŞ dava arkadaşlarının yanına!..

  • yip12 Kasım 2010 10:12

    haha!. tam yerine isabet...