E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile görüştü---

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile görüştü
17 Ağustos 2024 - 19:33 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile telefonda görüştü. Aliyev, bir yangın söndürme uçağının Türkiye’deki yangın söndürme çalışmalarına katılması için görevlendirdiğini belirtti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye ile Azerbaycan ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel gelişmeler ele alındı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev görüşmede, meydana gelen orman yangınları nedeniyle geçmiş olsun dileklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletirken, Azerbaycan’ın her türlü desteği vermeye hazır olduğunu, bu çerçevede bir yangın söndürme uçağının Türkiye’deki yangın söndürme çalışmalarına katılması için görevlendirdiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da görüşmede, Azerbaycan halkının desteğine teşekkür ederken Türkiye ile Azerbaycan kardeşliğinin böylesi günlerde daha da perçinlendiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Marmara Depremi mesajıCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Marmara Depremi mesajı

Erdoğan’dan çok sayıda atama kararıErdoğan’dan çok sayıda atama kararı

Erdoğan Abbas ile bir araya geldiErdoğan Abbas ile bir araya geldi

Erdoğan: Kendini yorulmuş hisseden varsa kenara çekilsinErdoğan: Kendini yorulmuş hisseden varsa kenara çekilsin

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Somali Cumhurbaşkanı ile görüşmeCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Somali Cumhurbaşkanı ile görüşme

Erdoğan'dan, Türkiye Yazarlar Birliği Kurucu Başkanı Doğan için taziye mesajıErdoğan'dan, Türkiye Yazarlar Birliği Kurucu Başkanı Doğan için taziye mesajı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.