E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü---

Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü

Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü
26 Eylül 2024 - 12:45 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kuruluna katılmak üzere gittiği ABD'deki temaslarını tamamlamasının ardından yurda döndü


Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kuruluna katılmak üzere gittiği ABD'deki temaslarını tamamlamasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve özel uçak "CAN" ile saat 09.30'da Atatürk Havalimanı'na geldi

Erdoğan'ı, Atatürk Havalimanı'nda, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Valisi Davut Gül ve diğer yetkililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da İstanbul'a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılamanın ardından havalimanından ayrıldı.

Erdoğan'ın BM konuşması dünya basınına nasıl yansıdı?Erdoğan'ın BM konuşması dünya basınına nasıl yansıdı?

 

BM Genel Kurulu sonrası Erdoğan'dan ABD'ye net mesajBM Genel Kurulu sonrası Erdoğan'dan ABD'ye net mesaj

 

Erdoğan: Dünyanın kaderi 5 ülkenin elinde olmamalıErdoğan: Dünyanın kaderi 5 ülkenin elinde olmamalı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.