E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkevi'nde karşılama---

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkevi'nde karşılama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkevi'nde karşılama
22 Eylül 2024 - 08:52 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 79. Genel Kurulu'na katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği ABD'nin New York şehrindeki Türkevi girişinde sevgi gösterileriyle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kuruluna katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ABD'nin New York şehrine geldi.

Özel uçak "CAN" ile TSİ 23.57’de John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı'na gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Büyükelçi Ahmet Yıldız, Washington Büyükelçisi Sedat Önal ve New York Başkonsolosu Büyükelçi Muhittin Ahmet Yazal karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, buradan Türkevi'ne geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Türkevi girişinde kendilerini bekleyen kalabalık tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.

Ellerinde Türk bayrakları bulunan vatandaşlara doğru yürüyen Erdoğan çifti, bir süre burada sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, basın mensuplarına selam verdikten sonra beraberlerindeki heyetle Türkevi'ne girdi.

Erdoğan: İsrail terör örgütü gibi saldırıyorErdoğan: İsrail terör örgütü gibi saldırıyor

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM için ABD'ye gidiyorCumhurbaşkanı Erdoğan, BM için ABD'ye gidiyor

 

Erdoğan'dan terör mesajı: Kendini dokunulmaz gören alçakların tepesine bindikErdoğan'dan terör mesajı: Kendini dokunulmaz gören alçakların tepesine bindik

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.