E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'a yeni ekonomi danışmanı---

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yeni ekonomi danışmanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yeni ekonomi danışmanı
06 Temmuz 2017 - 09:11 borsagundem.com

Doç. Dr. Hatice Karahan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ekonomiden Sorumlu Başdanışmanı oldu

Doç. Dr. Hatice Karahan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ekonomiden Sorumlu Başdanışmanı oldu.

Doç. Dr. Hatice Karahan, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Ardından Boğaziçi Üniversitesi’nde İktisat yüksek lisans eğitimini tamamlayarak doktora çalışmalarını yapmak üzere ABD’ye gitti. 2006 yılında Ekonomi doktorasını tamamladığı Syracuse University’de ekonomi dersleri vermenin yanı sıra, Center for Policy Research bünyesinde araştırmacı olarak çalıştı.

Türkiye’ye döndükten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde ders verdi, TÜBİTAK’ta danışmanlık görevi üstlendi. 2014 yılında doçentlik unvanı almaya hak kazandı. TİM, MÜSİAD, İSO ve DEİK gibi iş dünyasının çeşitli kurumlarına ekonomi danışmanlığı yapan Karahan, 2015 yılından bu yana İstanbul Medipol Üniversitesi Ekonomi ve Finans Bölümü’nün dekanlık görevini yürütüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aparkat06 Temmuz 2017 12:58

    Bu site a.engin kadar gözüne perde inmiş birisini görmemiştir

  • ALİ06 Temmuz 2017 11:29

    AHA BATTIK

  • ahmet engin 06 Temmuz 2017 11:07

    Çok doğru bir karar. Her iki tarafı da kutlar ve vtranımıza hayırlar getirmesini niyaz ederim . Önyargılı güruh hanımı tanımadan sallamaya başlamış her zaman ki gibi ... Eeeee dünyayı google dan tanıyanlar ancak bu kadar düşünür ... kıskananlar çatlasın ...

  • Hayda 06 Temmuz 2017 10:37

    Türkiye'de insanları yüksek gelirli ülkeler düzeyine taşımışlar mış?

  • ...:))06 Temmuz 2017 10:27

    Reçete belli. ant elttaki vatandaş, fakir değil kendi kaynını doyuruyorsa., ekonomi düzelir. öyle yardımla, teşvikle, avcuna para sıkıştırmale düzelecek işler deil bu işler... bir yarıdm dağıtıcam diyorsun, 50 tl para hucum ediyor insanımız :(( yani hedef düzenlenmeli. ent alttan başla. bir köye hane 2 ,inek, 10 tavuj, 20 m2 arsa alıp işleyip karnını doyurursa. ekonomi düzelmeye başlar. yoksa 3 tirlyone park-bahçe düzenleme yapıpda cafe ihalesini 1 kişiye verip o kişiyi zengin etmek , 5 garson çalıştırıp istihdam ettim demek. müteahhide dunya para vermekle ekonomi düzelmez. gnçlk sevgiler..

  • hatçaa06 Temmuz 2017 09:50

    bende C.Başkanı danışmanları ordusuna katılsam ne var yani

  • KILIÇ06 Temmuz 2017 09:24

    sayın danışman kardeşime başarı dilerim ayrıca birde öneri sunarım ülkemin her yerinde yüzbinlerce dönüm mera var buralarda devlet hayvan çiftlikeri kurup çalıştırması önerisinde bulunuyorum ayrıca hayvancılık destegi gibi önerileri benimsemiyorum çünkü başarı olmadı.