E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bulgaristan'a geçmiş olsun mesajı---

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bulgaristan'a geçmiş olsun mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bulgaristan'a geçmiş olsun mesajı
21 Temmuz 2024 - 20:20 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bulgaristan'da çıkan yangınlar dolayısıyla Bulgar halkı için geçmiş olsun mesajı paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkesinin Svilengrad bölgesinde çıkan yangınların kontrol altına alınmasına verilen destek dolayısıyla Türkiye'ye teşekkür eden Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev'in sosyal medya paylaşımına yanıt verdi.

Erdoğan, sosyal medya hesabından Bulgar mevkidaşının mesajını alıntı yaptığı paylaşımında, "Kıymetli mevkidaşım, orman yangınlarıyla mücadele hepimiz için insani bir sorumluluktur. Türkiye zor zamanlarda dostlarıyla dayanışma içinde olmaya devam edecektir. Sizlerin nezdinde Bulgaristan halkına şahsım ve milletim adına geçmiş olsun dileklerimi, selamlarımı iletiyorum." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan basketbol oynadıCumhurbaşkanı Erdoğan basketbol oynadı

Erdoğan: Yeni bir doğalgaz gemisi aldık!Erdoğan: Yeni bir doğalgaz gemisi aldık!

Erdoğan: KKTC tanınması ve iki devletli çözüm için kararlıyız!Erdoğan: KKTC tanınması ve iki devletli çözüm için kararlıyız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC'de!Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC'de!

Erdoğan'dan Yıldız Sarayı açıklaması: Ağustos sonuna kadar ücretsizErdoğan'dan Yıldız Sarayı açıklaması: Ağustos sonuna kadar ücretsiz

Erdoğan Trump ile görüştüErdoğan Trump ile görüştü

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.