E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazeteciler Günü'ne özel paylaşım---

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazeteciler Günü'ne özel paylaşım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazeteciler Günü'ne özel paylaşım
10 Ocak 2020 - 17:13 borsagundem.com

Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Basın emekçilerimizin #10OcakÇalışanGazetecilerGünü'nü tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajını da grafik halinde paylaşan Erdoğan, şunları aktardı:

"Çok sesli, etkin, herhangi bir kısıtlamaya maruz kalmadan kamuoyunu bilgilendirme görevini yerine getirebilen medyanın varlığı, demokratik ve şeffaf toplumun olmazsa olmaz koşuludur. Ülkemiz, iletişim teknolojilerindeki hızlı gelişmeye uyum sağlayan yazılı ve görsel basın, sosyal medya ve internet gazeteciliği alanlarında dünyanın sayılı ülkeleri arasında yer almaktadır.

Ülkemiz, demokrasimizin kesintiye uğradığı ve gelişme yolunda önüne engeller çıkarılan dönemlerden geçmiştir. Basınımızın ve tüm toplumumuzun, bu sürecin olumsuz etkilerinden kurtulması uzun zaman almıştır.

Medyamızın, yaşanan olumsuzluklardan çıkardıkları dersler ışığında, toplumsal hassasiyetleri dikkate alarak, karanlık odakların amaçlarına ulaşmasına engel olacaklarına, millet iradesini hiçe sayan vesayetçi anlayışlara artık itibar etmeyeceklerine ve halkımızı doğru ve tarafsız bilgilendirme görevini layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum.

Basın emekçilerinin Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken vefat eden basın mensuplarına Allah'tan rahmet diliyor, bu vesileyle tüm basın çalışanlarını en kalbi duygularımla selamlıyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kendi10 Ocak 2020 23:22

    Sanırım kendi gazetecilerinin kini kutladı  : ) uçaklara bile alınmıyor zor soru soruyor bazı gazeteciler diye : ) gazetecimi kaldı yahu. Gazete yok ki ortada adam gibi, gazetecisi olsun. sosyal medya en güzel gazete. herkesin elide resim  video çeken cep telefonları. sosyal medya varken gazete neyimize... Feto tehlikesini gelmeden yazanlar, bugun feto örgüt üyesi diye içeride : )) ahaha neyse, 2023 e erken seçimde parti binasını kapatır giderler. bugun anket gördüm kar gibi eriyorlar... kar 

  • : )10 Ocak 2020 23:19

    Hapsihanedekiler de göremez mu tebrikmesajı diye... kesintelgraf göndermiştir  mapuslara...  Gazeteci dostu resimim benim...

  • AHMET ÖZBİR10 Ocak 2020 21:46

    GAZETECİ vatana, vatan evlatlarına, mukaddes değerlere sahip çıkan, ifade hürriyetini sadece kendi tayfası için değil tüm vatandaşlar için savunan, PKK/PYD/FETÖ gibi terör örgütlerine her fırsatta haddini bikdiren, o hainlere çatandır. Onları kötülemeyen ancak GAZ-TELİDİR!.. Gerçek gazetecilerin yani MİLLETİN MEDYASI'nın Gazetecilik Günü Kutlu Olsun. Kaosu Özleyenler Buhar Olsun.

  • Türkoğlutürk 11 Ocak 2020 12:41

    Koyun günü olsa o günde seni tebrik edeceğim ama yok.

  • Bika10 Ocak 2020 21:20

    Mısır, Suudi Arabistan, Çin ve Türkiye gazeteci hapsetmede rekortmen ülkeler.

  • Ne demezsin10 Ocak 2020 19:43

    Onlar sana ne diyor?

  • Pala10 Ocak 2020 18:59

    Star ve güneş adlı tuvalet kağıtlarının basımını durduran reisi tebrik ediyorum. Zaten okunmuyordu boşuna kağıt israfı idi