E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hava Harp Okulu Camii paylaşımı---

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hava Harp Okulu Camii paylaşımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hava Harp Okulu Camii paylaşımı
31 Ağustos 2024 - 21:14 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından Hava Harp Okulu Camisi'nin açılışına ait görselleri paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakırköy'deki Hava Harp Okulu yerleşkesinde inşa edilen caminin açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, açılışı yapılan Hava Harp Okulu Camisi'nin hayırlı, uğurlu olmasını temenni etti.

Milli Savunma Üniversitesi bünyesindeki diğer okul yerleşkelerinde 7 caminin inşaatının devam ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Bunları da Allah nasip ederse 2025 baharına bitirmeyi arzu ediyoruz. Heybeliada Bahriye Mektebi Camisi bizim için ayrıca önemli. Geride hiçbir iz kalmayan bu güzide eseri aslına uygun olarak yeniden yapıyoruz.

Bugün resmi olarak hizmete giren Hava Harp Okulu Camimiz ile bir eksiği gidermenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. Emeği geçenleri, katkısı bulunanları canıgönülden tebrik ediyorum. Rabbim gök kubbemizden Ezan-ı Muhammedi'leri eksik etmesin."

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Balıkçıların kredi limitleri artırıldıCumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Balıkçıların kredi limitleri artırıldı

Erdoğan: Birilerinin demir kubbesi varsa bizim de çelik kubbemiz olacakErdoğan: Birilerinin demir kubbesi varsa bizim de çelik kubbemiz olacak

Erdoğan: AB ile Şangay arasında tercih mecburiyetinde değilizErdoğan: AB ile Şangay arasında tercih mecburiyetinde değiliz

Cumhurbaşkanı Erdoğan derece alan sporcu ve askerlerle sohbet ettiCumhurbaşkanı Erdoğan derece alan sporcu ve askerlerle sohbet etti

Erdoğan'dan 'uçak gemisi' müjdesiErdoğan'dan 'uçak gemisi' müjdesi

Erdoğan: Teröristleri gömmeye devam edeceğizErdoğan: Teröristleri gömmeye devam edeceğiz

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.