E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı: Faiz belasına meydan okuyoruz---

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı: Faiz belasına meydan okuyoruz

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı: Faiz belasına meydan okuyoruz
01 Ağustos 2019 - 08:36 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Oligarklara, onların en büyük silahı olan faiz belasına meydan okuyoruz. Evet, topunuz gelin! Biz buradayız, vazgeçmeyeceğiz" dedi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bütün terör örgütlerine, onların iş birlikçi ve hamilerine kök söktürmeye devam edeceğiz. Bağımlılık düzenini ayaklarımızın altına alacağız" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Topunuz gelin, topunuz!" sözlerini hatırlatan Altun, şunları kaydetti: 

"Biz başardıkça onlar tetikçilerini devreye sokacaklar. Yılmayacağız. Ne demişti Sayın Cumhurbaşkanımız? 'Topunuz gelin, topunuz!' Hamdolsun, tam bağımsız bir dış politikamız var. Doğu Akdeniz'de kendi gemilerimizle varlık gösteriyoruz. Savunma sanayinde bir devrim gerçekleştirdik. Oligarklara, onların en büyük silahı olan faiz belasına meydan okuyoruz. Evet, topunuz gelin! Biz buradayız, vazgeçmeyeceğiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Biradam01 Ağustos 2019 11:16

    KURU GÜRÜLTÜYE KARNIMIZ TOK BU GECE MB ACİL TOPLANTIYA ÇAĞIRIN %2 ORANA DÜŞÜRÜN FAİZLERİ DEVAMLI YURT DIŞI FAİZLERİNİ ÖRNEK VERİYORSUNUZ.BAKALIM MEYDAN OKUMA NASIL OLUYOR.

  • HASAN TOSUN01 Ağustos 2019 10:57

    LAF VAR İŞ YOK,MEYDAN SALLAMAYLA OKUNMAZ,MEYDAN ŞÖYLE OKUNUR;KANUN ÇIKARIRSIN FAİZİ SIFIRLARSIN,ARTIK FAİZ YOK HER AY ENFLASYON ORANINDA MEVDUATA  GELİR ÖDERSİN OLUR BİTER BU MEYDAN OKUMADIR SİZİNKİ PALAVRA NUTUK LAF OLSUN TORBA DOLSUN MİSALİ,HADİ DEDİĞİM GİBİ YAP MEYDAN OKUDUĞUNA İNANALIM.

  • Necmi01 Ağustos 2019 10:08

    nasıl böyle iyi oy toplanabiliyor mu bi anlatsana başkan

  • gülücük 01 Ağustos 2019 10:06

     :D  :D  sadece gülüyorum

  • Sema01 Ağustos 2019 09:46

    Bizim belamızı okudunuz

  • amanin amanin01 Ağustos 2019 09:38

    sayın cumhurbaşkanlığı iletişim başkanı, aynı hükümet döneminde yüzde 4,5 faizler de görüldü yüzde 24,5 faizler de. demek ki gerekli doğrular yapıldığında faizler inebiliyor. ama yapılmazsa da önemli bedeller ödenebiliyor. yani kıssadan hisse bütün iş doğru ekonomi yönetiminde...artık bırakın mağdur edebiyatını lütfen... 

  • Gurbetçi01 Ağustos 2019 09:37

    Almanya'da Fransa'da bankalar mevduata yıllık %0,25 bile faiz vermiyor. bazen şaşırıyorum hangi milletler Allah'ın dinine göre yaşıyor hangi milletler %20 faiz ile yaşıyor.

  • Düşünür 02 Ağustos 2019 01:42

    Gurbetçi sen ne kafasız adamsın . Hem gurbette sömürdük hem de masal anlat ;-)) O ülkeler hem de en çok az gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelere yüzde kaç ile para plase ediyor haberin var mı senin ? Savaşın olduğu her bölgede varlar. Niçin acaba ?

  • Hikmet Özdemir01 Ağustos 2019 09:23

    Cumhurbaşkanlığı iletişim Baskanı yumusak ilımlı ve yatırımcıları ürkütmeyen açiklama yapacagı yerde onları ürküten korkutan açıklama yapması manidar. Bu göreve layik olmadığınin açikca ğöstergesi.

  • Yeni Türkiye01 Ağustos 2019 09:41

    oooo daha adam hoşt demeden korku mu saldı sizi ? ama haklısınız mösyö, ülkeyi gelin size pay edelim dese idi çok yumuşak ve ılımlı bir demeç vermiş olurdu değil mi ? bu ülkenin hikmetten uzak özü olmayan yumuşak demir görünümlü siyaseti bundan böyle hiç olmayacak inşaAllah 

  • Ali01 Ağustos 2019 09:08

    Seçimde biz inditiriz,diyip %10 doğalgaz inditimiz yapmışlardı. Yersek

  • Huso01 Ağustos 2019 08:58

    Ne oldu savaşlı çıktı faizleri saldırıyorlar eyvahh

  • Kadir01 Ağustos 2019 08:48

    Zamlı güne merhaba. Sen faiz verme ama zam belasını üstümüze sür hak mı