E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor Cüneyt Çakır'ı sevenleri uğurladı---

Cüneyt Çakır'ı sevenleri uğurladı

 Cüneyt Çakır'ı sevenleri uğurladı
04 Haziran 2012 - 15:22 borsagundem.com

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda görev yapacak FIFA Kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır Varşova'ya gitti

Polonya ve Ukrayna’nın ortaklaşa düzenleyeceği 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda görev yapacak olan FIFA Kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır Varşova’ya gitti.
Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla Varşova’ya giden hakem Cüneyt Çakır ve ekibini Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Bölgesi’in genç hakemleri ve sevenleri uğurladı. FIFA Kokartlı Hakemimiz Cüneyt Çakır, kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek selamlayarak sohbet etti.
16 YIL SONRA TÜRK HAKEMİ OLACAK
Tarihi bir başarı göstererek, 4 yılda bir düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda görev alacak 12 Avrupalı hakemden biri olmayı başaran Cüneyt Çakır aynı zamanda 16 yıl aradan sonra Avrupa Şampiyonası’nda maç yönetecek ilk Türk hakemi olacak. Maçları yönetecek hakemin ülkesinden, kendisine yardımcı olacak 5 hakem daha belirleyen UEFA, FIFA kokartlı yardımcı hakemler Bahattin Duran ve Tarık Ongun’u görevlendirdi. FIFA kokartlı hakemlerimiz Bülent Yıldırım ve Hüseyin Göçek de EURO 2012’de kale çizgilerinde görev alacak. FIFA kokartlı yardımcı hakem Mustafa Emre Eyisoy da yedek yardımcı hakem olarak olası bir sakatlanma ve aksilik durumunda görev alması için atandı.
Toplam 2 ülkede 8 şehirde yapılacak 2012 Avrupa Şampiyonası, 8 Haziran’da başlayacak ve 1 Temmuz 2012’de sona erecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)