E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisÇürük raporu almış! ---

Çürük raporu almış!

Çürük raporu almış!
23 Ekim 2012 - 08:47 borsagundem.com

Soruyoruz: Nureddin Çevik askere neden gitmedi? Çürük raporunu hangi gerekçeyle, nereden aldı?

BORSAGUNDEM.COM
Geçmişte hakkında çok sayıda manipülasyon suçlaması yapılan Mehmed Nureddin Çevik’in ‘askere elverişsizdir’ raporu alarak ‘Peygamber Ocağı’ olarak bilinen askere gitmediği ortaya çıktı. Borsagundem.com’a bu konuyla ilgili olarak gelen bir yorum şöyle: “Bir de şu askerliğe elverişli değil raporunu araştırsalar da görseler nasıl alındığını bu kadar şehit veren bir milletiz hem çürük al hem de milleti… Hadi hayırlısını dilerim Allah’tan, her taş yerine oturur.”
Binlerce şehidin kanıyla sulanmış vatan topraklarını korumak için bugün her Türk genci gözünü kırpmadan askere davul ve zurnayla uğurlanırken Çevik neden askerlik yapmadı?
Borsa yatırımcılarından gelen yorumlar ışığında olayın iç yüzünü öğrenmek için Mehmed Nureddin Çevik’e şu soruları yönelttik. Ve borsa çevrelerinde büyük merak uyandıran soruların cevabını bekliyoruz.
Borsagundem.com olarak soruyoruz:
- Mehmed Nureddin Çevik “askere elverişsiz” raporunu hangi hastaneden, hangi gerekçeyle, kaç yılında aldı?
- Bu rapor ömür boyu askerlikten men anlamına mı geliyor? Daha sonra tekrar kontrole gitti mi?
- Bu raporu alırken borsa kulislerinde geçmişte birlikte oldukları konuşulan paşanın oğlu yanında mıydı?
- Çevresinde çevik ve atik birisi olarak tanınan Mehmed Nureddin Çevik’in askere gitmesini engelleyen rahatsızlığı şu anda sosyal yaşamını etkiliyor mu?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (26)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ömer Yılmaz05 Kasım 2012 05:53

    vay! VİCDANSIZLAR vay!

  • ahmet31 Ekim 2012 16:30

    bu bedevi varya ne ..............

  • ahmet30 Ekim 2012 12:07

    Milletin anasini aglatiyorsun sonrada zorlami aldiriyoruz diyosun sen yavas eriyeceksin

  • ahmet25 Ekim 2012 14:56

    gucunu aldigi abisede hangi partidn olduguna siz soyleyin yakinda catir catir patlayacaklar akbabalar bir oterse kardesler omur billah cikamazlar

  • kenan23 Ekim 2012 19:55

    böyle KY lere müstahaktır, soysunlar,gaz gibi ky leri iyi oluyor

  • yeter artık23 Ekim 2012 14:41

    bu adamlar gücünü nerden alıyor. kim lojistik destek veriyor. araştırılsın ve suçlular cezalandırılsın. kabak tadı verdi artık bu borsa dolandırıcılıkları..

  • KALIN SAĞLICAKLAN.23 Ekim 2012 10:53

    BORSA gündeme laf yok lan neoldu gerçekler birtarafınızamı battı burası haber vede bilgilendirme kanalı insanlar bazı bilmediği bilgileri borsa gündem sayesinde okuyorlar sizler yalakacılık yapmak için bazılarını tutmak zorunda kalmışınız.bugün askerlik yapmamak için kaçan şerefsizlere sesleniyorum gidinde kendinize ETEK giydirin neolacağınız ondan sonra belli olur.kimse kimsenin avukatlığını yapmasın bu millet gerçekleri zaten görüyor.dikkat edin bundan sonra gelen kim olusa olsun AKP tiden daha iyisini yapmaya çalışacaktır.sakın bunları unutmayın.AKP geldi kendi adamlarını zengin etti şimdi ise başkası geldiğindede AKP nin adamları iflas edip onlarda kendi adamlarını zengin edeceklerdir inşallah bu kavram değişirde sağ ,sol demeden ortaya ihaleler yapılır işte ozaman ülkemizde kazanır.21rinci yüzyılda EMEKLİ maaşlarına KİM iyi bir zam yaparsa bana göre o iktidarda kalacaktır.hepinize iyi günler dilerim şimdiden KURBAN BAYRAMINIZI tebrik ederim.

  • Güngör23 Ekim 2012 09:59

    Bu yüzünden borsada yatırımcı kalmadı. Patronlarla anlaşıp "bedelli" yapılmasını sağlayan, senetleri önce 2 ye 3 e katlayıp sonra ilk fiyatının dahi yarısına indiren bu kişilerin dünyada da ahirette de yatacak yeri yok. Çok ah aldılar çookkkkk....

  • A.b.c23 Ekim 2012 08:27

    Diğer iki kardeş 18 ay askerlik yapmış Aslan gibi son yorumu yapan arkadaş biryerlerinden uyduruyor,yok halı saha yok bedelli yaptı.Sallamayın kardeşim,doğruları yazın.Hataylı çavuş nikli arkadaşa

  • mado23 Ekim 2012 00:02

    bundan 3-5 yıl önce ziya sesel ondan önce fahrettin göllü şimdi bunlara kafayı taktınız. bu adamlar olmasa piyasa olmaz tuturmuşunuz k.y bırakın k.y işini zarar eden gelip burda sanal alemde sallıyor yazık zaten bu hisseler k.y falan yok artık eskisi gibi değil insanlar uyandı temel rasyolara kıymet veriyor k.y yı salak mı zannettiniz bırakın bu işleri ya eşşeğin....... su kaçırdınız

  • hataylı çavuş23 Ekim 2012 00:00

    Bende de skolyoz var ama delikanlı gibi 15 ay askerlik yaptım. Diğer iki kardeş arslanlar gibi askerlik yaptığını söylüyor bu yorumcu. Hangi "bedelli askerlik" arslanlar gibi askerlik sayılıyor o zaman dağlarda askerlik yapan kardeşlerimizi nasıl tarif edersiniz. Madem askerliğe elverişli değildi, halı sahada ARSLANLAR GİBİ top koşturuyordu. Sen bunları hangi avukatı yada yancısısın. Garanti bankası, Ereğli diyorsun, sana soruyorum: hangisinden patronla anlaşmalı hisse satılıyor. Eğer sen inançlı veya şerefli bir insan isen bana bu soruyu yanıtla.ATAÇ, İEYHO, AVOD, CEYLAN, CEMAŞ, TEKTU, ZOREN(daha eskide), dahası da var , bunlarda anlaşmalı mal satmadıklarına en sevdiklerin üzerine yemin edermisin??? A.K ADINDA BİR YORUMCUYU AYDINLATMAK AMAÇLI

  • komando hb22 Ekim 2012 18:54

    slm a.k kardeş doğrudur hastalıktan dolayı almış olabilir skolyoz hastaları halı sahada 2saat maç oynamaz.bence o raporu veren doktorların özgeçmişine bakmak lazım.o dönemlerde psikolojik sıkıntılrı vardı şimdi haftada kaç gün acile gidiyor?garantide ereğlide patronlarla anlaşarak mal satmıyolar diğer 2 kardeşe gelince birisi bedelli yaptı yani anlıycağın aslanlar gibi askerlik yapanlar şimdi dağlarda.sen bunların avukatısın heralde benide ilgilendirmez yaptıkları iş. ama adaletli olun yanlış varsa söyleyin iftirada hoş bir şey diğil. benim gözüme çarptı bu yazı ben borsayı bırakalı 5 sene oldu ama hala okuyorum bu siteleri. insanların nasıl birbirlerine çamur attıklarını okadar çok şey gördümki.iğrendim tam bir pislik yuvası burası para için herkez bir birini yiyor allah herkese hak ettiğini versin.

  • 22 Ekim 2012 17:26

    sanane ne ya... kişisel sorununuzu dışarda halledin bu kadar mı uyuz oluyorsunuz bu adamlaran acaba sizi görmediği içinmi böyle haberler yapıyorsunuz o kadar oyuncu varki borsada sadece insafsız kardeşlere yükleniyorsunuz... neden?

  • bk22 Ekim 2012 16:41

    borsa gündem bize ne milletin askerliginden bize ekonomi haberleri verin isi iyice magazine döktünüz

  • ahmet22 Ekim 2012 15:49

    ankardaki abisinden halletmistir curuk raporu Onun hakindan birisi gelir hemde oyle gelirki kendisi kim oldugunu cok iyi bilir

  • A.K22 Ekim 2012 15:11

    bu adam çürük raporunu gerçek bir hastalığından dolayı aldı,adıda sukolyoz ne olduğunu bilen varmı bilmem ama bu ciddi bir hastalık ayrıca bu adam haftada 3 gün acillik olan bir kişi olarak o dönemler çok sıkıntı çekti bu işten birşey çıkmaz herşey usulüne uygundur diğer 2 kardeşide aslanlar gibi vatani görevini yapmıştır.....gelelim borsagundeme ne alakaki konuyu buralara kadar taşıdınız milletin kafasını karıştırıp öfkelerini arttırıyorsunuz sistemi değiştirmediğin sürece bu işler olur ve olacaktır kişilerle bir alakası yok Garantiden ereğliye berkosandan idaşa kadar heryerde sistem aynı neden suçu kişilerde arıyoruz hep öldürenmii suçludur ölenin hiç kabahati yokmudur?bence biraz bunu sorgulayın!!!!!

  • FATIH22 Ekim 2012 12:17

    suc duyurusunda bulunalımda biraz canları yansın butur insanların

  • bedelli22 Ekim 2012 11:51

    bedelliye girmez bence bedelsiz olursa olabilir :)

  • 22 Ekim 2012 11:07

    BİRDE ÇÜRÜK RAPORU ALMAKLA BEDELLİ ASKERLİK YAPMAKTA AYNIDIR. İKİSİDE ASKERRDEN KAÇMAKTIR.

  • Kertenkele22 Ekim 2012 11:07

    Bu adam askerliğini yapmamışsa yazıklar olsun ona. Birde delikanlı deyip takım elbise giyinip gezmesin. Bedelli yapsaydı keşke, bedelini ödedi diyebilirdik. Ama çürük, yakışmamış memo kardeş.

  • 22 Ekim 2012 11:02

    bir de merak ediyorum olumsuz haber yapıp bir şeyler mi kazanıyorsun.. çıkarınız var mı delikanlı gibi söylesene

  • 22 Ekim 2012 11:01

    dinle imanın kimde olduğu bilinmez. artık insanlar bunu iyice öğrensin.

  • 22 Ekim 2012 11:01

    neyin peşindesin borsa gündem kişisel sorunun varsa git hallet

  • AYSEL22 Ekim 2012 09:36

    BIMERE YAZALIM BU ADAMIN ASKERLIK DURUMU INCELENSIN. LUTFEN BIR ... KURTULMUS OLURUZ.

  • birisi22 Ekim 2012 09:32

    yanındaki paşanın oğlu burak ö..ek paşa ergenekondadan tutuklu paşa.. eski deniz kuvvetleri komutanı

  • k.kara22 Ekim 2012 09:18

    Bunlar tam o arkadaş Allah Billah namus kelimesi ağızlarından düşmez gel gör ki Allah herkesi bunların şerrinden korusun