E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDany Cimbom'un elinde kaldı---

Dany Cimbom'un elinde kaldı

Dany Cimbom'un elinde kaldı
11 Ocak 2014 - 21:11 borsagundem.com

Kardemir Karabükspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yolbulan, Dany'nin kulübü ile sorunlarını çözemediği için transferin olmayacağını söyledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, daha önce anlaştıkları Galatasaraylı oyuncu Dany Nounkeu'dan transferinden vazgeçtiklerini bildirdi.Basın sözcüsü Ahmet Gölbek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon sonuna kadar takımlarında kiralık olarak oynaması için yaklaşık 1 ay önce görüşmeye başladıkları Galatasaraylı oyuncu Dany'nin tutarsız kararlar sergilediğini bildirdi.

 Gölbek, "Dany ile görüşmeler sonunda transfer kararı alınmıştı. Sezon sonuna kadar kiralık olarak kulübümüzde oynayacaktı. Ancak bu oyuncunun tutumları transferi engelledi. Bu oyuncu ile görüşmelerimiz sonra ermiştir. Teknik direktörümüzün de görüşleri doğrultusunda takıma bir orta saha oyuncusu transferinin Dany'den daha fazla yararlı olacağı kanaatine vardık" diye konuştu.

 Gölbek, transfer çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)