E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDarbeye 2 milyar $ destek geliyor---

Darbeye 2 milyar $ destek geliyor

Darbeye 2 milyar $ destek geliyor
09 Temmuz 2013 - 16:06 borsagundem.com

Suudi Arabistan'dan Mısır'a 2 milyar dolarlık destek geliyor.

Suudi Arabistan, Mısır'a 2 milyar dolarlık destek verecek. TRT Haber'de yer alan habere göre, kredinin 2 gün içerisinde onaylanarak, Mısır'a verilmesi bekleniyor.
Mısır'da yaşanan askeri müdahaleyi ilk kutlayan ülke Suudi Arabistan olmuştu. Kralı Abdullah bin Abdulaziz, darbeyi yapan Genelkurmay Başkanı Abdulfettah es-Sisi'yi  kutlamıştı. Abdulaziz ayrıca, cumhurbaşkanlığı seçimi yapılana kadar ülkeyi yöneteceği duyurulan Muhammed Adli Mansur'a da tebrik mesajı göndermişti.
Kral Abdulaziz, Anayasa Mahkemesi Başkanı Mansur'a gönderdiği tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
''Sizi, Mısır'ın bu kritik döneminde ülkeyi yönetecek olmanız dolayısıyla kutlarız. Allah'a, kardeş Mısır halkının hayallerini gerçekleştirebilmeniz yolunda yükünüzü hafifletmesi için dua ediyoruz. Mısır ordusunu, General Abdulfettah es-Sisi'nin şahsında tebrik ediyor, ülkeyi nereye çıktığı belli olmayan bu tünelden çıkardıkları için kendilerini kutluyoruz. Allah Mısır'ın istikrarını ve güvenliğini korusun.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Eko11 Temmuz 2013 02:48

    Toma ırkçılık demode oldu

  • karındeşler zamanı 10 Temmuz 2013 09:51

    buna ne yorum yazılır ki yazıklar olsun demekten başka.

  • toma00109 Temmuz 2013 20:24

    Arab sever Darbe karşıtı sayın yorumcular bu habere hiçbirşey dememişler ilginç. Ama bakın ve görün, kendi halkına silah doğrultan ve onları öldüren bir orduyu kutlayan, o yere göğe sığdıramadığınız Arabların aslında neler düşündüklerini.