E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisDARDANEL'E STRATEJİK YATIRIMCI---

DARDANEL'E STRATEJİK YATIRIMCI

DARDANEL'E STRATEJİK YATIRIMCI
29 Eylül 2010 - 11:15 borsagundem.com

Bankalarla borkç itilafını bir türlü çözemeyen ve yakında arazisi haciz yoluyla satışa çıkacak Dardanel, fon sağlayacak bir yatırımcı bulduğunu açıkladı

DARDANEL'İN KONUYLA İLGİLİ KAP'A YAPTIĞI AÇIKLAMA ŞÖYLE: "Şirketimiz ve uluslararası stratejik bir yatırımcı arasında bugün, şirketimize fon sağlamaya ve bankalara olan borçlarımızı ödemeyi amaçlayan, bağlayıcı olmayan, bir ortaklık anlaşması imza altına alınmıştır. Bu yatırımcı kısa bir süre içerisinde şirketimizde denetimlere başlayacaktır. Denetim sonrası stratejik yatırımcı şirketimize ve borçlu olduğumuz bankalara nihai son tekliflerini sunacak olup tüm bu işlemlerin 3 aylık bir period'da sonuçlandırılması beklenmektedir." Dardanel uzun süredir borçlarıyla ilgili büyük sıkıntı yaşıyor. Yapı Kredi Bankası ekim ayı içerisinde şirketin Çanaklale'deki bazı arazilerini haciz yoluyla satışa çıkaracak. Açıklamada da belirtildiği gibi yapılan anlaşmanın bir bağlayacılığı bulunmuyor. Taraflar her an vazgeçebilir. Bu açıklama sonrası tavan olan hisseler nedeniyle yatırımcıların dikkatli olması öneriliyor. Geçmişte birçok şirketin 'yabancı ortak' geliyor haberiyle hisseleri manipüle ettiği unutulmamalı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)