E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu: Geri adım atmayacağız---

Davutoğlu: Geri adım atmayacağız

Davutoğlu: Geri adım atmayacağız
17 Şubat 2016 - 23:55 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara saldırısına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Ankara'da gerçekleşen terör saldırılarına devlet yönetiminden gerekli cevaplar verildi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, terör örgütlerine karşı verilen mücadeleden asla geri adım atılmayacağını vurgulayarak "Ülkemizi, aziz milletimizi ve demokrasimizi hedef alan bu menfur saldırıyı gerçekleştirenler ve azmettirenler asla amaçlarına ulaşamayacaklar. Bütün terör örgütlerine karşı verdiğimiz haklı mücadelede asla geri adım atmayacağız" dedi.

"TERÖR VE ŞİDDET KARŞISINDA 78 MİLYON VATANDAŞIMIZLA BİR VE BERABERİZ"
Başbakan Davutoğlu'nun Ankara'da yaşanan bombalı saldırıya yönelik açıklaması şöyle: "Aziz vatandaşlarım, bu akşam saatlerinde Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarını taşıyan servis araçlarına yönelik terörist saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır ve metanet diliyorum. Aziz milletimizin ve bütün insanlık ailesinin başı sağ olsun. Terör ve şiddet karşısında 78 milyon vatandaşımızla bir ve beraberiz. Türkiye Cumhuriyeti, kendi hukukunu çiğnetmeyecek ve kimden gelirse gelsin haklı davasından vazgeçmeyecektir. Ülkemizi, aziz milletimizi ve demokrasimizi hedef alan bu menfur saldırıyı gerçekleştirenler ve azmettirenler asla amaçlarına ulaşamayacaklar. Bütün terör örgütlerine karşı verdiğimiz haklı mücadelede asla geri adım atmayacağız. Bu menfur saldırıyı istismar ederek provokasyona yeltenecek şer odaklarına karşı yüce milletimizin engin ferasetine ve sağduyusuna güveniyorum. Uzunca bir süredir, terörün hedefi olan ve birçok badireyi daha fazla kenetlenerek aşmış milletimiz, bu saldırılar karşısında da vakar ve dayanışma içerisinde  bu zor koşulların üstesinden gelecektir. Türkiye Cumhuriyeti devleti hukuk ve adalet çizgisinden sapmadan, terör ve şiddete prim vermeden öncelikle kendi ulusal güvenliğini koruyacak insani değerleri herkes adına savunmaya devam edecektir. Aziz milletime sabır, vakar ve metanet diliyorum"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fed18 Şubat 2016 16:30

    kimse sabrımızı test de etmesin mi?

  • Hayalın sonu18 Şubat 2016 14:54

    Sizi ne zaman gerçek anlamda başbakan ülkenin sorumlu siyasi lideri olarak göreceğiz. Ne zaman uyanacaksınız. Batıyoruz farkındamısınız.

  • expert18 Şubat 2016 13:37

    saldırıyı ypg yapmış olsaydı yayın yasağı değil,yayın zorunluluğu getirilirdi hükümet tarafından

  • ekselans00618 Şubat 2016 11:14

    yorumlardaki iyi niyet ve provakasyonları ne kadar net görebılıryorum...içimizde memleket sevdalısıda düşmanıda hemde yanı başımızda. kimi dua eder ardından kimi sorumlu arar kimi doyma o kokuya. daha fazla olsun...

  • Cüneyt 18 Şubat 2016 08:16

    İyide ölenler hep halk insanı, 78 milyonla birlikte terörün karşısındaymışız nasıl beraberlik bu???

  • Çarkçıbaşı18 Şubat 2016 07:54

    Sorumlusu Hükümettir, Suriyelileri bir bölgede tutmayıp şehirlere salan bu hükümettir.kesinlikle yaptıkları yanlışlıkları kabul etmezler.

  • ahmet18 Şubat 2016 07:50

    Teröre karşı mücadelede hükümetin tutumunu destekliyorum. Ancak terör nerdeyse Genelkurmay'ın içine girecek bir durumdayken, hala başkanlık sistemi tartışmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Önce ülkemiz bu terörizmden nasıl kurtulur, buna odaklanmalı...

  • yazıklar olsun paranın köpekleri18 Şubat 2016 00:51

    sen terörizmi yanlış yerde arıyorsun.teröriz yurtiçi yabancı sermaye işleten ve kendini vatan sever diye tanıtıp aslında vatan haini olan vatansız şerefsizlerde arasan zaten rahatlıklar bulursun.kimler bu saldırının muçidi....bu ülkede ne zaman ters para akışı oluyor ve birileri ters köşe olduğunda terör baş rolde.....