E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu olay yerine karanfil bıraktı---

Davutoğlu olay yerine karanfil bıraktı

Davutoğlu olay yerine karanfil bıraktı
19 Şubat 2016 - 11:56 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'daki terör saldırısının yapıldığı yere gitti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da önceki akşam meydana gelen ve 28 kişinin şehit olduğu bombalı saldırının gerçekleştiği yeri ziyaret ederek hayatını kaybedenler için karanfil bıraktı.

Davutoğlu, patlamanın meydana geldiği alanı ziyaret ederek hayatını kaybedenler için karanfil bıraktı. Başbakan Davutoğlu ile birlikte İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar da alana geldi.

Davutoğlu yetkililerden olayla ilgili bilgi aldı. Büyükelçiler ise Davutoğlu’na taziyelerini bildirdi.

Ankara'da meydana gelen terör saldırısında bomba yüklü beyaz araç servis araçlarını hedef alarak patlatıldı. Saldırıda 20'si rütbeli 28 kişi şehit oldu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yusuf yıldız19 Şubat 2016 12:38

    yazıklar olsun. ananızdan emdiğiniz süt helal değil size..fransada 10 kişi ölüyor bütün devlet büyükleri orada toplanıyor ama bu ülkede 8 aydır neredeyse kesintisiz asker polis ölüyor bir tane devlet büyüğü gelebildimi?karanfil koymayla bu iş oluyorsa bu işi liselilere bırakın onlarda bu işi becerir.