E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan Biden'e cevap ---

Davutoğlu'ndan Biden'e cevap

Davutoğlu'ndan Biden'e cevap
04 Ekim 2014 - 10:56 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bayram namazı çıkışı ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın açıklamalarına cevap verdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, sabah namazı ve bayram namazını kılmak için Fatih Camii’ne geldi. Saat 06.45’de makam aracıyla camiye gelen Davutoğlu, gazetecilere herhangi bir açıklama yapmadan hızlı adımlarla cami kapısından giriş yaptı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, bayram namazı çıkışı açıklamalarda bulundu. 

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Davutoğlu, "Biraz önce Süleyman Şah türbesinin komutanıyla görüştüm. Onlar da milletimizin bayramını tebrik etti. Bütün askerlerinin sıhhatlerinin iyi olduğunu belirttiler. Millet olarak yanlarındayız" dedi.

Davutoğlu, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'in açıklamalarının sorulması üzerine şunları şöyledi: Doğrusu bu eleştiriyi kabul etmek mümkün değil. Bütün Amerikan yönetimi ve en başta Biden çok iyi biliyor ki, Türkiye 4 yıldır tek başına bütün mültecileri ağırlamaya devam ediyor. 4 yıldır yapılan uyarılar en başından dinlenmiş olsaydı, bugün bu acılar yaşanmazdı. Herkesin tarihi sorumluluğu var burada. Ama hiç bir tarihi sorumluluk taşımayan bir ülke aranıyorsa o Türkiye'dir. 1.5 milyonu aşkın mülteciyi misafir etmiştir. Hala Kobani'den gelen misafirlerimiz var. Türkiye mültecilerin etnik, mezhebi kimliklerine Türkiye bakmamıştır. Türkiye mültecileri ağırlarken kimsenin Türkiye'yi eleştirmeye hakkı da yoktur, haddi de yoktur. Esas burada tarihi sorumluluğu olan ülkeler 4 yıldır bir halkın çektiği zulme sessiz kalanlardır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • büyük müslüman04 Ekim 2014 14:17

    islam Allaha göredir menfaate paraya göre değil.

  • büyük türk 04 Ekim 2014 12:33

    ortadoğuyu kan gölüne cevirenler bellide canak tutam muhalif araplar aşiretler dir şu an ülkenin doğusunda karışıklığı kamcılıyanlarda aynı şekilde aşiretler ve ülke vatandaşı olmayan ermeni ve yahudi kürtleridir lakin bizim vatandaşımızda para ve yalan dünya uğruna ülkesini satanda var yok değilki unutuyorlarki dedeleri ve ataları şanlı bayrağı için ne canlar feda etmiştir

  • hakkı04 Ekim 2014 11:50

    ortadoğuyu kan gölüne çevirdiniz, bu işte payınız az değil

  • hakkı04 Ekim 2014 11:48

    işinize nasıl gelirse, bir ara dost olanlar mazlum olanlar sonra yine size göre yine zalim oluyor. kimin eli kimin cebinde değil inandırıcılığınız yok