E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDemba Ba'nın pozisyonuna Emenike girse---

Demba Ba'nın pozisyonuna Emenike girse

Demba Ba'nın pozisyonuna Emenike girse
02 Aralık 2014 - 01:43 borsagundem.com

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kardemir Karabükspor-Beşiktaş maçının ardından karşılaşmayı değerlendirdi

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 2-1 mağlup ettiği mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle:

"Deplasmanda 6 maçından 5'ini kazanan bir takıma önce saygı duymamız lazım. Rakiplerin Beşiktaş karşısında geri dönüşleri artık oyuncularda psikolojik baskı altına sokuyor."

"Gaziantep'te faul olmayan pozisyon golle sonuçlanıyor, Fenerbahçe penaltı olmayan bir pozisyondan gol buluyor ve Karabük'ün de ofsayt gerekçesiyle nizami golü sayılmıyor. Büyük takımlar ağlayınca duyuluyor ama Anadolu takımları ne yaparlarsa yapsınlar duyulmuyor. Karabük'ün en az 40 cm'lik verilmeyen golü var"

"Demba Ba'nın pozisyonuna Emenike girse..."

"Beşiktaş'ın zaafı ortada. Transfer döneminde de ona göre hareket etmeleri gerekiyor. Her gelen top ya pozisyon oluyor ya da karambol oluyor. Demba Ba'nın ilk goldeki pozisyonuna Emenike girse, top kaleciden dönerdi. Slaven Bilic, maç sonu belki Demba Ba'yı ya da Sosa'yı oyundan çıkarmasaydım demştir ama o anda o kararın doğru olduğunu düşünüyor. Sonraki maçları da düşünüyor. Bu kez yakalanmam dedi."

"Beşiktaş böyle lig bulamaz, Fenerbahçe ve Galatasray bu kadar vasatken. Devre arası ekonomik olarak risk alıp 2 transfer yapmalı."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)