E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaDemir Döküm'de çağrı fiyatı belli oldu---

Demir Döküm'de çağrı fiyatı belli oldu

Demir Döküm'de çağrı fiyatı belli oldu
11 Ağustos 2015 - 19:31 borsagundem.com

SPK Haftalık Bülteni'nde Demir Döküm hissesi için ortaklıktan çıkma fiyatı belli oldu

SPK Haftalık Bülteni yayımlandı. Bültene göre, Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş.'de ortaklıktan çıkarma hakkı kullanım bedeli belirlendi.

SPK'nın açıkmalası şöyle:

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş.’nin Kurul'un II-27.2 sayılı “Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği” hükümleri çerçevesinde şirketin oy haklarının %95’inden fazlasına sahip hakim ortağı Vaillant Saunier Duval Iberica S.L. (Vaillant) tarafından satma hakkının kullanımına ilişkin üç aylık hak düşürücü süreden sonra satma hakkını kullanmayan diğer
ortakların ortaklıktan çıkarılması ve bu ortaklara ait toplam 661.505,053 TL nominal değerli payların iptali ile söz konusu paylar karşılığında çıkarılacak ve ortaklıktan çıkarma hakkı kullanım bedeli olan 5,2873 TL üzerinden Vaillant’a tahsisli olarak yapılacak sermaye artırımı amacıyla hazırlanan ihraç belgesinin Kurulumuzca onaylanması talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)