E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDemir: S-400 konusunda ABD adım atmadı---

Demir: S-400 konusunda ABD adım atmadı

Demir: S-400 konusunda ABD adım atmadı
10 Haziran 2019 - 15:46 borsagundem.com

Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir, S-400 ortak çalışma grubu kurulması konusunda ABD'nin adım atmadığını belirtti.

Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir, Türkiye'nin Rus S-400 hava savunma sistemleri konusunda ortak bir çalışma grubu oluşturulması yönüdeki talebine ilişkin olarak ABD'nin herhangi bir adım atmadığını söyledi.

Demir yaptığı açıklamada, ABD Savunma Bakanı Patrick Shanahan'ın gönderdiği mektuba verilecek yanıtın hazırlanmakta olduğunu da ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vizyon11 Haziran 2019 11:57

    Bir inat uğruna gittik S400 aldık. Bence yanlış politika, hayırlısı artık

  • Bağımsızlık Fedakarlık gerektirir11 Haziran 2019 11:52

    Abd müttefikliği sadece kulağa hoş gelen; dünyayı kandırdıkları bir argüman. Tıpkı özgürlük ve demokrasi diyerek Irak libya Yemen vs ülkede yaptıkları katliamlara kendilerince güzel gerekçeler....Müttefik gözüken  Abd ye sormak lazım  Müttefik dost ülke Yıllarca Pkk yı  Fetöyü neden besler.Her fırsatta ambargo koymaya çalışarak  sürekli taviz koparmaya çalışmalarının anlamı nedir..F 35 ayrılan parayla ya milli uçak yada Ruslarla ortak  Mig 35 projesi daha istikrarlı olacaktır...............S400 anlaşması tamamlandığına göre   s 500 için çalışmalara başlanmalı.......Kendi yerli füzelerimizin menzili artırılması için gecesini gündüzüne katan ekip sayısı ve teşviklerin artırılmasınında faydalı olacağı kanaatindeyim...........Bu arada Savunma sanayisine emeği geçen Başta İsmail demir bey olmak üzere tüm ekipe teşekkürü borç biliyorum.Sizler bu milletin gururusunuz.......

  • demir11 Haziran 2019 00:09

    yahu bırakın boşişleri alın artık s400 ü

  • ALAATTİN CAMGÖZ10 Haziran 2019 23:55

    yarın bir gün abd ülkenizi üçe beşe bölüyorum yoksa ambargo uygulayacağız der ise onların dediklerinimi yerine getirecekğiz.artık bir yerden sonra dur demenin vakti gelmiştir.biz alır isek diğer devletlerde bizi takip edecektir.uçağı vermeyecekmiş yeterki paran olsun ondan daha üstünlerini alırız.bunlar bizim dostumuz olamazlar.bunlar bizim baş düşmanlarımızdır.

  • ALAATTİN CAMGÖZ10 Haziran 2019 23:53

    akdeniz tüm düşmanlarımızın gemileri cirit atıyor yarın bir gün saldırsalar ne olacak.bugün fransa bile yakınımızda üst kuruyor ya saldırsalar abd ye hiç güvenilirmi.abd hep tehdit hep tehdit artık usandık arkadaş.ülkemizdeki tüm pislikleri planlayana ve yöneten abd değilmi.sonra şehitlerimizi yapan abd değilmi.

  • JBT 10 Haziran 2019 22:58

    Canı isterse arasın...yeter artık...ABD tehditleri s400 olsa da var olmasa da var....s400 ten vazgeçmek tehdidi ortadan kaldırmayacak....fakat tehditlere karşı Türkiye 🇹🇷 mizi zayıflatacak...sayın cumhurbaşkanım lütfen s400 dem vazgeçmeyin...arkanızdayız....