E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDemirören, Ronaldo'yu getiriyor---

Demirören, Ronaldo'yu getiriyor

Demirören, Ronaldo'yu getiriyor
16 Haziran 2011 - 09:13 borsagundem.com

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla yarın İstanbul'a geliyor

BJK'nin başkanı Yıldırım Demirören, dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile ortak olarak turistik inşaat işine giriyor! Bu haber, hem Türk hem de Portekiz basınında geçtiğimiz Ocak ayında geniş yankı bulmuştu. Dünyanın en pahalı futbolcularından biri olan Ronaldo, bu ortaklık için Demirören ile sözleşme imzalamak üzere yarın İstanbul'a geliyor. Ünlü futbolcu, bir gece İstanbul'da kalıp cumartesi günü Bodrum'a geçecek. Ronaldo; Demirören'in yatında altı gün tatil yaptıktan sonra da Portekiz'e dönecek.
MART'TA BULUŞTULAR
Yıldırım Demirören; Mart ayında gittiği İspanya'da, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun ardından, dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo ile de bir araya gelmişti. Demirören, Porto Santo'da; kurmayı planladıkları 50 milyon Euro'luk 'tatil merkezi' için Ronaldo ile görüşüp el sıkıştı.
OTEL VE REZİDANS
'Ortak' olan ikili, Kuzey Atlantik Okyanusu üzerindeki cennet adada, üst düzey olanaklara sahip tatil merkezi kuracaklar. Ronaldo'nun doğduğu ada olan Porto Santo'da yapılacak tesisler; otel, rezidans ve restorandan oluşacak. Yıldırım Demirören'in, İspanya'da yaptıracağı otelin ise büyük bir arazi üzerinde golf oteli olacağı öğrenildi.
10 KM'LİK SAHİLLİ 'KUTSAL LİMAN'
Porto Santo; (Kutsal Liman), Portekiz'e bağlı Madeira Özerk Bölgesi'nde yer alan turistik bir ada ve ismini, güney kıyılarındaki bir koydan alıyor. Atlas Okyanusu ile çevrili ada, 1418 yılında Portekizliler tarafından keşfedilmiş. 10 kilometrelik plajıyla şöhret olan 5 bin nüfuslu adanın en önemli gelir kaynağı tabii ki turizm. Dünya çapındaki golf sahaları da çok ünlü. Sabah

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)