E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDemirören seçim istedi---

Demirören seçim istedi

Demirören seçim istedi
26 Ocak 2012 - 15:58 borsagundem.com

Kulüpler Birliği ve Beşiktaş Başkanı Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu'nun da güven tazelemesi için 'seçim' kararı alması gerektiğini dile getirdi

TFF Olağanüstü Genel Kurulu'nda konuşan Yıldırım Demirören şunları söyledi: Seba Şerefli ikincilik lafını 8-0'lık Galatasaray - Ankaragücü maçından sonra söyledi. Ben konuşmayacaktım ama Altay Kulübü Başkanı'nın sözlerinden sonra konuşma kararı aldım. Dur kardeşim, dur ve yerini bil..
3 Temmuz'u kimse beklemiyordu. O günlerde Murat Özaydınlı, Aydınlar'ı arayıp işin gecikmesini rica etti olmadı. Kimse olacakları beklemiyordu. Hepimizin hedefi en kısa sürede karar almaktı. Alınacak karar kişileri memnun etmeyebilirdi. Maalesef Fenerbahçe'mizin adı herkesten çok geçiyor. Çünkü reyting adına oluyor bunlar. Hayır, 8 takım bu sürecin içinde. Bugünü milat olarak görmeliyiz. Başkan ve yönetim kurulu bugünlere iyi niyetle geldi. Ancak verilen önerge doğru bir önerge değil. Gerekirse verilen önergeyi geri çekelin, seçim kararı alalım. Çocuklarımız neden hala kavga bitmedi diyecek. Bu sürecin doğrusu mahkeme sürecini beklemektir. Adli sürecin sonucu beklenmelidir. bence önergeyi geri çekip seçime gidelim.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)