E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDemirören temize çıktı---

Demirören temize çıktı

Demirören temize çıktı
11 Eylül 2012 - 07:48 borsagundem.com

Beşiktaş'ın eski başkanı Yıldırım Demirören temize çıktı

Demirören’in başkanlık yaptığı dönem için ortaya atılan usulsüzlük iddialarını ABD’li Ernst&Young şirketi inceledi. 5 aylık inceleme sonunda “Demirören döneminde herhangi bir yolsuzluğa rastlanmadı” açıklamasını yaptı. Şirketin hazırladığı raporda sadece yıllık 400 bin liralık su faturası yüksek bulundu. Ayrıca menajer Ahmet Bulut’a kulübe getirdiği oyuncular için transfer komisyonu olarak 19 milyon lira ödenmesine dikkat çekildi. Başkan Fikret Orman, “Demirören döneminin temiz çıkması, her Beşiktaşlı gibi beni de sevindirdi. Denetleme şirketi 2 işlemi daha araştırıyor. Tüm raporu ayrıntılı bir biçimde kamuoyuna açıklayacağız” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cemalmizikaci11 Eylül 2012 15:46

    Adam bjk yi batırmış .TFF başkanı seçildi .bunu seçenlerde kulüpleri yönetiyor .bizde futbol olurmu ya? Ne bicim bir ulkeyiz

  • Cemalmizikaci11 Eylül 2012 15:45

    Adam bjk yi batırmış .TFF başkanı seçildi .bunu seçenlerde kulüpleri yönetiyor .bizde futbol olurmu ya

  • osman11 Eylül 2012 08:06

    19 milyon komisyon odenmis gosterilmis daha yolsuzluk yok demek ahlaksizliktir,bu tupcunun neresi temiz boyle haber yaparak temiz havasi yaratilmaya calisiliyor.