E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDemirören'den açık çek---

Demirören'den açık çek

Demirören'den açık çek
17 Ocak 2011 - 09:07 borsagundem.com

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, futbol takımı kaptanlarıyla özel bir görüşme gerçekleştirdi

Yıldırım Demirören, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez ve Guti'yle yaptığı özel görüşmede "Sezon sonunda ipi önde göğüsleyin, istediğiniz primi siz belirleyin" vaadinde bulundu...
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında umduğunu bulamayan Beşiktaş, ikinci yarıya büyük umutlarla giriyor. Fernandes, Almeida ve Simao gibi 3 dünya yıldızını siyah-beyazlı renklere bağlayan Başkan Yıldırım Demirören, lig sonunda şampiyon olmaları halinde futbolcuları paraya boğacak.
AVRUPA'DA İYİSİNİZ AMA...
Önceki gün takım kaptanları İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman ve Guti ile bir toplantı yapan Başkan Demirören'in 3 futbolcuya, takımdan ikinci yarıdaki beklentilerini aktardığı öğrenildi, Demirören'in kaptanlara "Avrupa'da iyi gidiyorsunuz ama ligde de aynı performansı göstermelisiniz. Liderin 14 puan gerisindeyiz ve bu bize hiç yakışmıyor. Bundan çok daha iyisini yapabileceğinizi biliyorum" dediği ifade edildi.
TAKIMI MOTİVE EDİN
Siyah-beyazlı futbolculardan, kaptanlar olarak bir an önce takımı toparlamalarını isteyen Başkan Demirören'in "Arkadaşlarınızla konuşun ve onları motive edin. Puan farkını kapatıp şampiyon olun. Benden ne isterseniz isteyin. Verilecek primi de gelip üçünüz belirleyin" diye konuştuğu kaydedildi.

Orçun ÖZATEŞ - BUGÜN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)