E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDemirören’e tehdit gibi sözler ---

Demirören’e tehdit gibi sözler

Demirören’e tehdit gibi sözler
08 Haziran 2013 - 18:39 borsagundem.com

Eski başkandan ‘İcraat’ isteyen, “Kimsenin bilmediği ama benim bildiklerim Beşiktaş’a zarar verir” diyen kim?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Konya Beşiktaşlılar Derneği’ni ziyaretinde, Beşiktaş eski başkanı Yıldırım Demirören'in siyah beyazlı kulübün kendisine olan 103 milyon lira borcunu hibe edeceği yönündeki açıklamaların sorulması üzerine şunları söyledi:
"Beşiktaş'ın defterlerini uzun süre incelettik. Beşiktaş'ı yönetmek ciddiyet ister. Yönetirken de bir tek Beşiktaş menfaati açısından bakmak zorundasınız. Hiç kimsenin bilmediği fakat benim bildiklerimle beraber bazı şeylerin Beşiktaş'a zarar vereceğine inanıyorum. Sayın Demirören'i de mahkeme süreçlerine götürmek Beşiktaş'a bir şey kazandırmaktan daha çok tarih sayfasında (Beşiktaş Başkanı mahkemeye verildi) diye anılmasın. O da bu parayı kendisi, (Bağışlayacağım) diye ortaya koydu. Bağışlaması gerektiğini hep ifade ettik. Bugüne kadar da hep bu işe baktığım açı, (Sayın Demirören bu parayı bağışlasın. Beşiktaş'ın iç işleri Beşiktaşlılarla beraber kalıp, borcu daha aşağıya indirmek) oldu. Görüşmeler de yaptık. Fakat icraat göremedik. Bu benim fikrim değil. Son 8 senede çok büyük ahlaki, maddi, çok meşhur Beşiktaşlılık duruşu her açıdan çok yıpranmıştır. Taraftar sayımızda artış değil, azalmalar olmuştur. Biz tekrar bunu ayağa dikiyoruz. Ondan beklediğimiz iki şey var. Bir gölge etmemesini, ikincisini de bu parayı Beşiktaş'a biran evvel bağış yapmasını bekliyoruz. İşin özü budur. Ben kendim yıpranma pahasına da olsam Beşiktaş gereği bazı duruşları gösteriyorum. Artık Beşiktaşlılar da ben de sözün bittiği noktadayız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alabao08 Haziran 2013 14:32

    ben bir beiktaşlı olarak ertuğrul sağlamın gidişindeki terbiyasizlikten beri beşiktaşlıyım demiyorum ürününüde almıyorum ama yavaş yavaş bakıyorum.