E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDemirören'in halefi Hüsnü Güreli mi?---

Demirören'in halefi Hüsnü Güreli mi?

Demirören'in halefi Hüsnü Güreli mi?
28 Şubat 2012 - 01:36 borsagundem.com

Beşiktaş'ta Yıldırım Demirören'den boşalan kulüp başkanlığı görevi için sürpriz bir gelişme yaşandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkan seçilen Demirören'in yönetim kurulu listesinde yer almayan Hüsnü Güreli, Siyah-beyazlı kulübün başkanlığı için yeşil ışık yaktı!..
Yıldırım Demirören'in TFF Başkanı seçilmesinin ardından Beşiktaş'ta Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı alınırken, 25 Mart'ta gerçekleştirilecek başkanlık seçimi öncesi adaylar da yavaş yavaş belli olmaya başladı.
Siyah-beyazlı kulübün başkanlığı için ilk olarak eski asbaşkanlardan Levent Erdoğan aday olurken, camiada başkanlık görevi için Murat Aksu, Fikret Orman ve Tuncay Özilhan gibi isimlerin aday olabileceği konuşuluyordu.
Beşiktaş başkanlığı için dün önemli bir gelişme yaşanırken, TFF Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkan seçilen Yıldırım Demirören'in yönetim kurulu listesinde Hüsnü Güreli'ye yer vermemesi dikkat çekti.
Mehmet Ali Aydınlar döneminde TFF İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu üyesi olan ve Aydınlar'ın istifası sonrası TFF Başkanlığı'na vekalet eden Hüsnü Güreli'nin listede yer almaması 'Beşiktaş başkanlığına mı aday olacak?' sorusunu akıllara getirdi.
Daha önce TFF'nin ve Beşiktaş Kulübü'nün yeni yönetimlerinde görev almayacağını açıkça dile getiren Hüsnü Güreli'nin, Siyah-beyazlı camianın önde gelenlerinin yoğun baskısı sonucunda başkanlığa aday olmaya hazırlandığı öğrenildi.
Özellikle ekonomik açıdan zor günler geçiren Beşiktaş'ta daha önce yaptığı çalışmalarla büyük takdir toplayan Hüsnü Güreli'nin, TFF'nin Olağanüstü Genel Kurulu'nda da "Beşiktaş başkan adaylığı için HAYIR demiyorum" ifadesini kullandığı ve yakın bir zamanda başkanlığa resmen aday olacağı belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)