E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDemirtaş'tan Erdoğan ve İhsanoğlu'ı aradı---

Demirtaş'tan Erdoğan ve İhsanoğlu'ı aradı

Demirtaş'tan Erdoğan ve İhsanoğlu'ı aradı
11 Ağustos 2014 - 14:27 borsagundem.com

Selahattin Demirtaş, rakipleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ekmeleddin İhsanoğlu'nu aradı

HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ekmeleddin İhsanoğlu ile telefonla görüştü.

HDP'ten yapılan açıklama şöyle:
"Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanlığı'na seçilen Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak kutladı ve başarılar diledi. Sayın Demirtaş, Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu'nu da arayarak sonuçlardan dolayı tebrik etti. "

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MEHMET11 Ağustos 2014 15:04

    olması gerekendede bu umarım cu centilmenlik hep böyle devam eder.tebrikler...

  • tekin sand11 Ağustos 2014 15:00

    millet neden erdoğan düşmanlığı yapsın ki hırsıza yolsuza oy vermemek neden erdoğan düşmanlığı olsun demokrasi denen şey ancak kaybedildiğinde kıymeti anlaşılır türkiye parti devletine doğru gidiyor artık söz milletin değil devletin devleti yönetenlerin !

  • şimdi bize kim ekmek verecek :)11 Ağustos 2014 14:47

    ekmeleddin değil ben aday olsam erdoğan düşmanları bana oy verirdi. chp , mhp, gülen ve diğer partilerin toplamı ile alına oy oranı başarıysa bizde hiç birşey bilmiyoruz.

  • acun acur11 Ağustos 2014 14:42

    centilmenliğin için ve başarılı bir oy artırdığın için bizde seni tebrik eder hep el ele türkiye 40 kulplu kazan bir ucundan sende bende tut kazan felsefesiyle türkiye kardeşliği ve zenginliği için hep beraber çalışmaya and içelim,hepinizi öpüyorum