E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDerbi 2-3 haftadır oynanıyor---

Derbi 2-3 haftadır oynanıyor

Derbi 2-3 haftadır oynanıyor
12 Aralık 2012 - 10:52 borsagundem.com

Dev derbi öncesi FB TV'ye konuşan Fenerbahçe kaptanı çok nemli açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel FB Tv'de taraftarın çoğu derbiye yönelik sorularını cevapladı. İşte satırbaşları:
* Derbi oynanmaya 2-3 hafta önceden başladı. Her ne kadar önce Göztepe maçı var diyoruz ama Belediye maçında dahi G.Saray maçını düşündüm.
* Eğer derbiyi kazanırsak diğer maç daha değerli olacak.
* Kayseri'de galip gelsek eşit puanla girecektik derbiye. Sırf futbolcular için değil, herkes tarafından bu böyle. Bazıları lig başlamadan bu maçı düşünmeye başladı.
* F.Bahçe-Beşiktaş maçları da güzeldir ama F.Bahçe-G.Saray derbisi çok daha güzeldir. Arena'ya gidiyoruz diye ortamı yumuşattığım düşünülmesin.
* Yenen psikolojik olarak üstünlük sağlayacak. Kazanan sevinsin, kaybeden üzülsün ama kimse kimseye zarar vermesin.
'Derbide silahımız sabır'
"G.Saray maçında en önemli şey sabır. Sabırlı olur sabırlı oynarsak, kendimiz gibi oynarsak bu durum skora yansıyacaktır. Bu maçların dezavantajı avantajı olmaz. O günkü saha şartları, senin durumun, topun durumu, kramponların durumu herşey sonuca yansır. Teknik ve taktik de tabii ki önemli ama bunlar derbi için çok sonraki şeyler."
Kimseyle kıyaslanmam'
"O günkü şartlarda Muslera benden iyi kaleci dedim. Çünkü benden az gol yemişti. Herkesin kendine has tarzı var. Muslera'ya kötü kaleci diyene karşı çıkarım. Ama derbi öncesi kıyaslama yapmam çünkü farklı yerlere çekilir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)