E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDerbide bir gol var---

Derbide bir gol var

Derbide bir gol var
27 Kasım 2011 - 18:45 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasındaki dev randevuda Trabzonspor, sahasında Beşiktaş'la karşı karşıya geliyor...

Geçtiğimiz haftayı Mersin İdman Yurdu beraberliği ile kapatan Trabzonspor ile iyi oynadığı Galatasaray derbisinden bir puanla ayrılan Beşiktaş, 12. hafta mücadelesinde karşı karşıya.
İki takım da Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftayı değerlendirmek istiyor. Trabzon'daki kritik maçın hakemi Fırat Aydınus.
TRABZONSPOR: Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Serkan,Cech, Zokora, Colman(Dk 85 Henrique), Halil (Dk 85 Volkan Şen), Alanzinho(Dk 60 Adrian), Burak
BEŞİKTAŞ: Cenk, Hilbert, Egemen, Sivok, İsmail, Ernst, Fernandes, İbrahim Toraman, Quaresma, Ekrem (Dk 72 Mustafa Pektemek), Almeida (Dk 72 Holosko)
- 78. dakikada penaltı noktasının başına geçen Quaresma skoru 1-0 yaptı.
- Trabzonspor'un defans oyuncusu Celustka, Mustafa Pektemek'e yaptığı hareket nedeniyle 77. dakikada kırmızı kart gördü.
Maçtan notlar
Teknik direktör Şenol Güneş, kadroda sürpriz bir değişikliğe gitmezken 1-1 biten Inter maçındaki isimlere ilk 11'de yine görev verdi. Yedek kulübesinde ise daha önceki haftalarda olduğu gibi kaleciler Onur ve Zeki Ayvaz birlikte yer aldı. Dört büyük takımların birbirleriyle yapacakları karşılaşmada rakip takım seyircinin alınmaması kararının ardından misafir tribünde Beşiktaş taraftarı yer almadı. Yaklaşık bin 500 kişilik kapasitesi olan misafir tribünlerin boş kalmaması için buralara Trabzonsporlu kadın ve çocuk taraftarlar alındı. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 20 bin dolayında bordo-mavili taraftar, tribünde yer alarak ellerindeki bordo-mavili bayraklarla takımlarına destek verdi.
Güvenlik önlemleri ve Beşiktaş taraftarları
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 450'si özel güvenlik görevlisi olmak üzere toplam 981 güvenlik görevlisi görev yaptı. Taraftarlar iki aşamalı güvenlik çemberi ve üst aramasından geçirildikten sonra tribünlere alındılar. Güvenlik görevlileri, Trabzonlu Gençler Grubu'nun davetiyle bu sabah kente gelen yaklaşık 30 kişilik siyah-beyazlı taraftarlar grubunun da stada alınmaması için tedbirler aldı. Siyah beyazlı taraftarların, maçı, stadın deniz tarafında yer alan kale arkasındaki Trabzonlu Gençler Grubu ile birlikte izlemesine de emniyet görevlileri izin vermedi.
Fernandes, 6 hafta sonra forma giydi
Beşiktaş'ta Teknik Direktör Carlos Carvalhal, Fernandes'e ligde 5 maç sonra ilk 11'de görev verdi. En son ligin 6. haftasında Kayserispor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Portekizli oyuncu, Simo, Aurelio, Veli ve Necip'in yokluğunda yaklaşık 1,5 ay sonra forma giyme şansı buldu. Hafif sakatlığına karşın Trabzon'a getirilen Aurelio ise 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.
Egemen, 195 gün sonra
Geçen sezon sonu Trabzonspor ile sözleşmesi sona erdikten sonra Beşiktaş ile anlaşan savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, bu kez siyah-beyazlı forma ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda sahaya çıktı. En son 15 Mayıs'ta ligin 33. haftasındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında Trabzonspor formasıyla Hüseyin Avni Aker Stadı'nda mücadele eden Egemen Kormaz, 195 gün sonra bordo-mavili taraftarların önüne çıktı. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, maç öncesi birbirlerine sarılarak başarılar dilediler. Trabzonsporlu oyuncuların sahaya, “Kadına şiddetle mücadelede kararlıyız, biz de varız” yazılı pankart ile çıktığı gözlendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)