E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDerbinin hakemi belli oldu---

Derbinin hakemi belli oldu

Derbinin hakemi belli oldu
23 Ağustos 2012 - 17:30 borsagundem.com

Beşiktaş-Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş-Galatasaray maçını yönetecek Bülent Yıldırım, kariyerindeki 5. derbide düdük çalacak.
Fi-Yapı İnönü Stadı'nda, 26 Ağustos Pazar günü, saat 21.45'te başlayacak maçta Bülent Yıldırım, Beşiktaş ile Galatasray arasındaki karşılaşmayı 3. kez yönetmış olacak. 2003-2004 sezonundan bu yana Süper Lig'de düdük çalan Bülent Yıldırım'a, 121 maçta görev verildi.
Bülent Yıldırım'ın yönettiği önceki maçlarda Galatasaray, 2009-2010 sezonunda Beşiktaş'ı 3-0 yenerken, geçen sezon Süper Final play-off maçı ise 2-2 eşitlikle sona ermişti.
Yıldırım'ın yönettiği diğer derbi maçlarda ise Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Karşılaşmalar 0-0 ve 2-2 beraberlikle tamamlandı.
Bülent Yıldırım, geride kalan sezonda Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanan Türkiye Kupası final maçını da yönetti. Ankara'da yapılan final karşılaşmasını Fenerbahçe 4-0 kazanarak, 29 yıl aradan sonra kupanın sahibi oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)