E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDerbiye özel prim---

Derbiye özel prim

Derbiye özel prim
21 Ekim 2011 - 08:05 borsagundem.com

Fenerbahçe Yönetimi, Beşiktaş derbisine özel prim dağıtma kararı aldı

Fenerbahçe Yönetimi içinde bulunduğu ekonomik bunalımı bir kenara bırakarak Beşiktaş derbisi için tüm maddi şartlarını zorlama kararı aldı.
Sarı - lacivertli yönetim, ligde liderliğin devam etmesi ve sezonun ilk derbisinin kazanılması adına oyunculara önümüzdeki hafta için oynanacak Beşiktaş maçını kazandıkları taktirde özel prim dağıtacak.
Ligde liderliği elinde bulunduran, Mersin deplasmanından üç puan çıkararak yeni bir rekora imza atan ancak performanslarıyla Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın sert eleştirilerine hedef olan Fenerbahçeli oyuncuların, bu sürpriz hamle ile daha fazla motive edilmesi planlanıyor.
Geçen sezon dağıttığı maça özel primlerle dikkat çeken Fenerbahçe Yönetimi, Beşiktaş derbisinden başlayarak, normal prosedürünün dışına çıkacak. Oyuncuların sezon başında yaptığı prim jestine karşılık olarak derbiye özel prim koyan sarı-lacivertli yönetim, diğer maçlarda ise paket prim uygulamasını sürdürecek.
Kocaman istedi
Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın önlerindeki üç maçtan dokuz puan almaları halinde önemli bir avantaj yakalayacaklarını düşündüğü, bu nedenle prim olayını gündeme getirdiği ifade edildi. Futbolculara dağıtılacak miktarın geçmiş sezonlarda olduğu gibi İnönü Stadı’na giderken takım otobüsünde yöneticiler tarafından açıklanması bekleniyor.
Bienvenu’ya ev ödevi!
Sezon başında İsviçre’nin Young Boys takımından transfer edilen Kamerunlu golcü Bienvenu’nun pek parlak olmayan performansını artırmak ve takıma uyumunu sağlamak için Teknik Direktör Aykut Kocaman ile ekibi uyum çalışması uyguluyor. Bu futbolcunun takımın düzenine adapte olması, kendini geliştirmesi ve özellikle de Alex’i anlaması için geçmiş maçların görüntülerini izleme ödevi bulunuyor.
Bu arada Fenerbahçe, Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü. Basına kapalı tutulan sabah antrenmanında futbolcuların salonda kuvvet çalışmasının ardından, üst sahada çabukluk ve koordinasyon idmanı yaptığı bildirildi.
Akşam yapılan idmana ise sağ arka alt adalesinde sertlik olduğu belirtilen kaleci Mert katılmadı. Sabah halsizlik şikayeti olan Emre, bağırsak enfeksiyonu nedeniyle antrenmana katılmayan Semih ve sabahki idmanda takımdan ayrı çalışan Gökhan Gönül, akşam antrenmanında takımla birlikte çalıştılar.
Psikolog aranıyor
Şike soruşturması nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe’de futbolcuların performanslarını artırmak ve maçlara daha iyi konsantre olmalarını sağlamak için mental çalışma yapacak bir psikolog aranıyor.
Sorunlu bir süreçten geçen ve futbol dışında tüm tartışmaların içinde bulunan oyuncuları bu sorunlardan arındıracak destek için çalışmalar başlatıldı. Teknik Direktör Kocaman’ın uzman bir kişinin bu dönemde oyuncuları daha fazla rahatlatacağını düşündüğü, bu nedenle böyle bir karar aldığı öğrenildi.
Önümüzdeki günlerde Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne getirilmesi beklenen psikologun oyuncularla hem toplu, hem de bire bir görüşmeler yapacağı ve içinde bulundukları kaos ortamından kurtulmalarına yardımcı olacağı bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)