E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDerbiyi kadınlar ve çocuklar izleyecek---

Derbiyi kadınlar ve çocuklar izleyecek

Derbiyi kadınlar ve çocuklar izleyecek
07 Ekim 2012 - 11:49 borsagundem.com

Kadıköy’de oynanacak sezonun ikinci derbisini ev sahibinin beş maçlık cezası nedeniyle yalnızca kadın ve çocuklar izleyebilecek

Spor Toto Süper Lig’de sezonun ikinci derbisi bu akşam Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanıyor. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 19:00’da başlayacak derbiyi hakem Özgür Yankaya yönetecek. Fenerbahçe’nin “ceza”sı nedeniyle derbiyi tribünden sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklar, velileri yanlarında olmak koşuluyla izleyebilecek. Bu anlamıyla Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi Kadıköy’deki ilk “ceza”lı derbisi olacak. Sarı-lacivertliler bugüne kadın ve çocuk seyirciler önünde oynadığı yedi maçta beş galibiyet, iki beraberlik aldı.
Beşiktaş Kadıköy’ü seviyor(du)
Süper Lig’deki son iki maçında beş puan kaybeden, Alex’in takımdan ayrılmasıyla haftaya oldukça sıkıntılı başlayan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda Almanya’nın Borussia Mönchengladbach takımını 4-2 yenerek derbi öncesi moral bulmuştu. Ligdeki son iki maçını kaybeden, maddi sorunları nedeniyle sezona sıkıntılı başlayan Beşiktaş ise derbi galibiyetiyle kötü gidişe son vermek amacında. Derbisi öncesi, Kadıköy’deki maçlarda Beşiktaş’ın galibiyet sayısında üstünlüğü bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)