E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDerbiyi kim kazanır?---

Derbiyi kim kazanır?

Derbiyi kim kazanır?
07 Ekim 2012 - 10:06 borsagundem.com

Fenerbahçe ile Beşiktaş bugün Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda kozlarını paylaşıyor.

Fenerbahçe ile Beşiktaş bugün 333. kez karşılaşacak. Bugüne kadar oynanan 332 karşılaşmada sarı-lacivertliler 125 kez galip gelirken, Beşiktaş ise 121 kez gülebildi. Ligde de üstünlüğünü sürdüren Fenerbahçe, 41 kez kazanırken, Beşiktaş ise 36 galibiyet aldı. 35 maçta ise eşitlik bozulmadı.
Çok daha fazlası
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, oyuncuları ile yaptığı toplantıda, yakaladıkları olumlu havanın devamı için derbiyi kazanmak zorunda olduklarını belirtti, “M’Gladbach maçından daha iyi olmalıyız” diye konuştu
Beşiktaş maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamlayan Fenerbahçe’de durumu iyiye giden Yobo, derbide forma giymek istiyor. Takımla çalışan ancak ödemi nedeniyle Kocaman’ın riske etmediği Yobo dün hocasıyla görüşerek “hazırım” mesajı verdi. Ancak Almanya’da kazanan takımını bozmak niyetinde olmayan Kocaman, savunmada yaşadığı sorunlara rağmen Nijeryalı futbolcusunu son ana kadar bekletme kararı aldı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, dün takımı topladı, Fener’i ezberletti. Samet hoca, “Alex’in olup olmaması önemli değil demiştim ama Kuyt’a dikkat etmeliyiz” dedi
Futbolcularla toplantı yapan Samet hocanın dışında, takım arkadaşlarıyla konuşan İbrahim Toraman ise özellikle genç oyuncularla sürekli olarak yakından ilgilendi. Siyah-beyazlı takımın kaptanı, hafta boyunca bekar futbolcuları günde 2-3 kez arayarak onları adeta adım adım takip etti.
Beşiktaş’ın kiralık futbolcusu Batuhan Karadeniz derbiye özel olarak hazırlanıyor.
Siyah-beyazlı takıma geldiği günden beri beklenen patlamayı bir türlü yapamayan genç oyuncu, derbide gol atarak kendini göstermeye çalışacak. Siyah-beyazlı futbolcu, hafta boyunca hem fizik, hem de psikolojik olarak kendini derbiye hazırladı.
Ezeli rakiplerin teknik direktörleri ilk kez bir derbide birbirlerine rakip olacak.
Yıllarca, şu an çalıştırdıkları takımlarda futbolcu olarak ter döken ve sembolleşen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile Beşiktaş’ın çalıştırıcısı Samet Aybaba, derbi tarihinde ilk kez takımlarının başında birlikte görev yapacak. Bugüne kadar çeşitli takımlarda birbirleriyle 14 kez karşı karşıya gelen hocalardan 5 maçı Samet Aybaba kazanırken, 4’ünde de Kocaman güldü. 5 maç ise berabere bitti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)