E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisDers gongu dev isimlerle çalıyor---

Ders gongu dev isimlerle çalıyor

Ders gongu dev isimlerle çalıyor
22 Ekim 2013 - 14:21 borsagundem.com

Bahçeşehir Üniversitesi, SPYD ve Gündem Medya Grubu tarafından bilinçli yatırımcı yetiştirmek için kurulan okulda eğitim Kasım’da başlıyor

BORSAGUNDEM.COM
Piyasa dolandırıcılarına karşı uyanık, yatırım stratejisinin önemine kavramış, bilinçli yeni “Borsa Kurtları” yetiştirmek için Bahçeşehir Üniversitesi - Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği (SPYD) - Gündem Medya Grubu’nun işbirliğinde kurulan Türkiye’nin ilk ve tek “Borsa Okulu”, kapılarını 2 Kasım’da yeniden açıyor. .
Bahçeşehir Üniversitesi - Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği (SPYD) - Gündem Medya Grubu’nun kıskanılan eğitim programı Borsa Okulu, Kasım ayında finansal piyasalarda kariyer yapmayı arzu eden, borsaya ilgi duyan, yatırımlarına sağlıklı yön vermek isteyen öğrencileriyle yeniden buluşuyor. ‘Borsa okur yazarlığı’nı sektörle tanıştıran dev işbirliği, yine çok konuşulacak bir eğitim programıyla geliyor.
DEV İSİMLERDEN DERS
Yüzlerce başvurunun yapıldığı Borsa Okulu’nun ikinci eğitim programında, sektörün ünlü ve önde gelen isimlerinden Turkish Yatırım Genel Müdürü Berra Doğaner, SAXO Capital Genel Müdürü Egemen Kaya, NTV Ekonomi Müdürü Gökay Otyam ve Borsa Gündem Genel Yayın Yönetmeni Orhan Pala konuk olarak katılacak, katılımcılarla interaktif paylaşımlarda bulunacak.
Büyük ilgi gören Borsa Okulu’nun geçtiğimiz dönem düzenlenen ve yüzlerce müracaat içinden kontenjan gereği okula kabul edilen 30 öğrencinin mezun verildiği ilk ders programında gün sonu konuğu olan Borsa İstanbul Başkan Yardımcısı Dr. Aydın Seyman, Işıklar Enerji Genel Müdürü  Serdar Eser, Piramit Menkul Yönetim Kurulu Üyesi Kubilay Yıldız, Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Topaç ve A1 Capital Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güler ile Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Derinkök tecrübelerini katılımcılara aktarmış, öğrenciler sektörün duayen isimleriyle birebir  tanışma, konuşma, tartışma fırsatı yakalamıştı.
Bahçeşehir Üniversitesi’nin Beşiktaş Kampüsü’nde, teknik olarak müthiş bir donanıma sahip, teori ve pratiğin harmanlaması açısından önemli bir atmosferin oluşturulduğu Finans Merkezi’nde, 5 hafta süren ve sermaye piyasalarının üç üstadı SPYD Başkanı Arif Ünver, foreks ustası Levent Kerik ve mali tablo denince Türkiye’nin akıl danıştığı Dursun Ali Yaz tarafından verilen dersler sonunda her katılımcı yatırımın sırrını, önemini, inceliklerini, püf noktalarını öğrenmiş, anlamış, istediği an borsaya güvenle adım atacak seviyeye ulaşmış olacak.
ACELE EDİN, BU FIRSAT KAÇMAZ
Borsa Okulu’nun yeni eğitim programı da belli sayıdaki kontenjanla start alacak. Bu nedenle başvurulardaki öncelik önemli olduğunu hatırlatan yetkililer ders gongunun 2 Kasım’da ‘gong’ çalacağını söyledi…
BORSA OKULU EĞİTİM PROGRAMI
*Süre: 25 saat/5 hafta
*Başlama ve Bitiş Tarihi: 2 Kasım 2013- 30 Kasım 2013
*Eğitim Gün ve Saatleri: Cumartesi 10.00-16.00

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)