E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri ListesiDeutsche hangi hisseleri beğendi?---

Deutsche hangi hisseleri beğendi?

Deutsche hangi hisseleri beğendi?
22 Kasım 2011 - 13:24 borsagundem.com

Deutsche Bank, Türk şirketleri arasında en çok ve en az beğendiği hisseleri açıkladı

Deutsche Bank, Türk şirketleri arasında en çok ve en az beğendiği hisseleri açıkladı. Deutsche Bank tarafından yayınlanan rapora göre, Koç Holding, TSKB, Tofaş, Tekfen Holding, Anadolu Cam ve Çimsa en çok beğendiği ve AL önerisinde bulunduğu hisseler arasında yer alırken, Yapı Kredi, Bank Asya, Doğuş Otomotiv, Enka İnşaat, Şişe Cam ve Akçansa en az tercih ettiği ve TUR önerisi verdiği hisseler arasında bulunuyor.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet22 Kasım 2011 22:42

    tofaş,tskb,anadolu cam demişler izleyin bir ayın en fazla kaybettireni olurlar,bu sitelerde ufak yatırımcıları soymayın ayıptır.ellerindeki kağıtları pazarlıyorlar,sitelerde aracı oluyor

  • yorumcu22 Kasım 2011 21:44

    bunlar bu saatten ne diyorsa tersini yapın. bankasyay satış yap diyor fiyat 4,50 den 1,60 düşmüş buradan sat sen sat o alsın bu palavralara artık karnımız tok doğru işler yapsaydınız bugün batma tehlikesinde olmazdınız...

  • Burak Uzluk22 Kasım 2011 21:13

    Anadolu ve sisecam birini begeniyor birini begenmiyor.Farklari ne ki bu sirketlerin.Cok komik bir rapor olmus.Dohhhhce bahhhnk finans kitaplarinda pek de saygin olmayan bir sirket.Micheal Lewis pek cok kereler dalga gecmistir kendileriyle.

  • hakan22 Kasım 2011 19:17

    AKCANSA yı begenmemiş takas bilgilerine bakınca bugün en çok o almış.. Düşünce al yapıyorlar..yemezler.. AKCNS almaya devam..ytd.

  • ELİMDE KALDI YAZIK 22 Kasım 2011 13:46

    ELİNDE KALANLARI BEĞENİYOR DOĞAL OLARAK.