E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri ListesiDeutschebank en beğendiği hisseleri açıkladı---

Deutschebank en beğendiği hisseleri açıkladı

Deutschebank en beğendiği hisseleri açıkladı
09 Ekim 2014 - 09:49 borsagundem.com

Deutsche Bank, en çok ve en az beğendiği hisseler listelerinde değişiklik yaptı

Deutsche Bank bugün yayınladı Türkiye Hisse Senedi Strateji raporunda, vites değiştirmek için çok erken olduğunu belirtirken, defansif hisselere odaklanılması ve portföylerin çeşitlendirilmesi önerisinde bulundu. 
     
Döviz gelirlerinin payı yüksek olan otomotiv, inşaat, beyaz eşya, havacılık sektörlerini tercih etmeye devam eden Deutsche Bank, bunun yanı sıra yüksek temettü getirisi ve operasyonel öngörülebilirliği olan otomotiv ve telekom şirketlerini tercih ettiğini de vurguladı.      

Sektörel ters rüzgarlar nedeniyle petrol ve gaz sektöründen, cam ve enerji sektörlerindeen uzaklaşan Deutsche Bank, perakende sektörü için ise tavsiyesini 'ağırlığını azalt'a çekti.
     
Deutsche Bank, THY'yi en çok beğendi hisseler listesine alırken, Coca-Cola İçevet ve Sabancı Holding'i listeden çıkardı. 
     
En az beğendiği hisseler listesine Şişe Cam ve Albaraka'yı alan Deutsche Bank, listeden Migros ve Tüpraş'ı çıkardı.
     
Deutsche Bank'ın en çok beğendiği hisseler listesinde Arcelik, Aygaz, Emlak GYO, Garanti, Tekfen, THY, TSKB, Turkcell yer alırken, en az tercih edilenlen listesinde ise Akenerji, Albaraka Turk, Anadolu Efes, Enka Insaat, Sise Cam yer alıyor.
    

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)