E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDev karşılaşmada 4 gol var---

Dev karşılaşmada 4 gol var

Dev karşılaşmada 4 gol var
24 Şubat 2013 - 22:08 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşılaştı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 3-1'lik skorla mağlup etti. Mücadeleye penaltı atışları damgasını vurdu...
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada konuk takım 48. saniyede penaltı kazandı... Kalu Uche, 2. dakikada penaltıdan topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.
Fenerbahçe'nin beraberlik golünü 60. dakikada Pierre Webo attı. Sarı-lacivertli takımın 2. golü ise 90. dakikada penaltıdan Emre Belözoğlu'nun ayağından geldi. 90+5. dakikada sahneye çıkan Moussa Sow da mücadelenin skorunu belirledi: 3-1
Fenerbahçe, bu galibiyetle puanını 40'a yükseltti ve lider Galatasaray ile olan farkı 3'e indirdi... Kasımpaşa ise 33 puanda kaldı.
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşırken Kasımpaşa ise sahasında Trabzonspor'u konuk edecek.
MAÇIN CANLI ANLATIMI
MAÇTAN DAKİKALAR
- Moussa Sow, 90+5. dakikada farkı 2'ye çıkardı. 3-1
- Fenerbahçe, Emre'nin 90. dakikada ettığı penaltı golüyle 2-1 öne geçti.
- Fenerbahçe, Pierre Webo'nun attığı golle 60. dakikada skor 1-1 oldu.
- Maçın 48. saniyesinde top ceza alanı içinde Mehmet Topal'ın eline çarpınca hakem Hüseyin Sabancı penaltı noktasını gösterdi... Topun başına Uche geçti... Kasımpaşa, 2. dakikada gelen penaltı golüyle 1-0 öne geçti...
Ziegler ve Salih Uçan, 18'de yok
Teknik direktör Kocaman, BATE Borisov ile yapılan maçta 11 kişilik kadrosunda yer verdiği Ziegler ve Salih Uçan'ı Kasımpaşa karşısında 18'e almadı. Savunmanın solunda Ziegler'in yerine Hasan Ali Kaldırım görev alırken, UEFA listesinde bulunmadığı için BATE Borisov mücadelesinde forma giyemeyen Emre Belözoğlu ve cezalı Meireles'in orta alanda görev almasıyla Salih Uçan da kadroda kendisine yer bulamadı. Sarı-lacivertli takımda Ziegler, Salih Uçan'ın yanı sıra Mehmet Topuz, Krasic, Orhan Şam, Sezer Öztürk, Serdar Kesimal, Selçuk Şahin, Recep Niyaz ve kaleci Mert 18 kişilik kadroya alınmadı.
Tribünler doldu
Kadıköy'de bundan önce en son ligin 20. haftasında Sivasspor maçında taraftarının karşısına çıkan Fenerbahçe, lig ve Avrupa'da yaptığı deplasman maçları ve iç sahada seyircisiz oynadığı BATE Borisov mücadelesinin ardından, taraftarıyla buluştu. Sarı-lacivertli taraftarlar Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın tamamına yakınını doldururken, maç öncesinde futbolculara tezahüratlarla destek verdiler.
Notlar
-Kasımpaşa'yı Fenerbahçe karşısında taraftarı yalnız bırakmadı. Misafir seyirci tribününde yaklaşık bine yakın taraftar yer alarak, tezahüratlarla takımlarını desteklediler.
-Fenerbahçeli futbolcular sahaya “FIFA U20 Dünya Kupası Bu Yaz İstanbul'da” yazılı pankartla çıktılar.
-Son dönemde Fenerbahçe tribünlerinde yönetime tepkileriyle dikkat çeken bir gruba mensup taraftarlar, Türk Telekom kale arkası tribününde “GFB burada dimdik ayakta” şeklinde tempo tuttu. Migros kale arkası tribünde ise GFB'nin Anadolu yakası grubu “Hep destek tam destek” şeklinde pankart açtı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)