E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiDev projeye havadan bakış ---

Dev projeye havadan bakış

Dev projeye havadan bakış
13 Ocak 2013 - 16:01 borsagundem.com

Binali Yıldırım, İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek otoyol projesinin çalışmalarını helikopterden izledi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, helikopterle, Orhangazi-Samanlı tünelinin yapım çalışmaları ve Körfez Geçişi Asma Köprü yapımında, Köprü Güney Ankraj Bölgesi altyapı çalışmaları ve Kuzey Kulesi'nin deniz içinde temel kazısının başlatıldığı Gebze– Bursa otoyol güzergahını, havadan inceledi.
Bakan Yıldırım'ın helikopterle yaptığı inceleme gezisine eşlik eden AA muhabirinin objektifine,Gebze-Bursa otoyol güzergahında dikilen viyadük ayakları ve Orhangazi-Samanlı tünelinin yapım çalışmaları net bir şekilde yansıdı. Ayrıca Körfez Geçişi Asma Köprü yapımındaki Köprü Güney Ankraj Bölgesi altyapı çalışmaları da kayda geçti.
Bursa kısmı 2015'e bitecek
Projenin, Avrupa'da en büyük, dünyada devam eden ikinci en büyük altyapı projesi olduğunu belirten Yıldırım, ''Hedefimiz, 2015 yılı içerisinde otoyolun özellikle Bursa'ya kadar olan kısmını tamamen bitirmek'' diye konuştu. (AA)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YAZDIM bir kenara.14 Ocak 2013 22:09

    EMEKLİ lerin MEZARA gidiş yolunada havadan bakarak izlyecekmi.nasılsa verdikleri zamlarlan belkide iki veya üç sene ya yaşarız yada kütürüm oluruz zaten sokaklara çıkında emeklilerlen bir konuşun kendinizide gizleyin bakalım bu millet sizler için neler söylüyor ozaman benim bu yazdıklarıma inanacaksınız.sizler sadece parti içindeki paraylan tuttuğunuz adamlar acaba iki veya üçay aylık vermeyinde bakalım neler oluyor anlarsınız.sizler sadece yukarıdan bakarsınız insanlara ama neler çektiklerini hiçbir zaman bilemezsiniz.BAŞBAKAN da seçimlerde böyle konuşarak nilletten oy topladı.KAT MÜLKİYETİ vereceğim dedi topraktan hisseli yerlere ve bizler millet olarak inandık tüm oylarımızı onlara verdik birdaha aynı şeyleri söylese asla birtane bile oy verdirmem.gitsin parti içindeki yalakacılar versin.ozamanda yüzde 20 oylan bakalım ne yapacak.unutmayın bu önümüzdeki seçimlerde ne yazıkki TEK BAŞINA kimseye hükümet kurdutmayacağız. bu böyle biline.YALNIZ akp YANDAŞLARI OKUMASIN.ZORLARINA GİDER.kötüsöz sahibinindir.